Salon lepote Helena

Adresa: Ustanička 204 A, lok.9, Zvezdara,

Telefon: 011/ 347-46-90

Sajt: www.salonhelena.rs

Pratite nas na Facebook-u
Nega lica:
KLASIČAN TRETMAN LICA se sastoji od pilinga , masaže aromapresure te klasične masaže lica , vrata i dekoltea , mehaničkog čišćenja i maske .

AGE tretman koji vraća tonus koži , jača muskulaturu , potiče stvaranje kolagena i elastina , te intenzivno hrani kožu.Tretman se preporučuje za zreliju kožu , kožu izloženu stresu i smogu.Efekti su vidljivi već nakon prvog tretmana a za intenzivne rezultate preporučujemo seriju od 6 tretmana i održavanje jedno mesečno .

AROMATERAPIJA terapiju uz primenu eteričnih ulja koja povoljno utiču na zdravlje , smanjivanje stresa , prevencije infekcija i olakšavanje tegoba .

Osim gore navedenog u salonu lepote Helena možete uživati u nizu drugih tretmana za negu lica : maske , pilinge , masažu lica , oko maske očiju , depilacije , korekciju obrva , farbanje i obrva trepavica , nadogradnju trepavica ...

Nega tela:
ANTICELULIT tretman za smanjenje obima te za jačanje muskulature . Preporučuje se serija od 10 tretmana . Tretmani se mogu proimenjivati u kombinaciji sa tretmanima " Gipsanih bermuda " , ovisno o vrsti problema . Masaže se vrše anticelulitnim uljima ili kremama

GIPSANE BERMUDE Ovaj tretman koristi se za tretiranje celulita , lokalizovane gojaznosti i neelastičnosti kože . Odstranjivanjem tečnosti odlazi velika količina toksina pa se istovremeno izvrši detoksikacija organizma , a pri tom koža postaje glatka , a vezivno tkivo se učvršćuje . Tretmani gipsanim bermudama se rade svakog šestog dana i mogu se kombinovati sa drugim tretmanima mršavljenja .

Manikir:
KLASIČAN MANIKIR - oblikovanje , poliranje , lakiranje
OPI SPA MANIKIR
GEL ZA PRIRODNE NOKTE
KOREKCIJA NOKTIJU
PARAFINSKA NEGA RUKU - piling , masaža , parafinska kupka
FRANCUSKI MANIKIR
PILING RUKU
MASKA RUKU
UKRASNI KAMENČIĆI
OSLIKAVANJE NOKTIJU
NADOGRADNJA , IZLIVANJE NOKTIJU

PARAFINSKO PAKOVANJE RUKU - Namenjeno je intenzivnoj nezi , vlaženju , stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku , što je izuzetno korisno kod osoba sa suvom i umornom kožom , te osobama koje su puno u kontaktu sa vodom ili raznim hemikalijama . Zbog ugodne topline , parafinsko pakovanje je iznimno blagotvorno kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa . Radi se temeljan piling , stavlja hranjiva maska i umače u parafin , koji stoji na dlanovima 20 min .

Pedikir:
KLASIČAN PEDIKIR
LAKIRANJE NOKTIJU
FRANCUSKI PEDIKIR
TRAJNI FRENČ
NADOGRADNJA NOKTIJU


OPI Spa pedikir
Luksuzni pedikir koji uključuje dubinski piling za meku i glatku kožu , masku i balzam za negu te opuštajuću masažu nogu uz uređivanje i lakiranje noktiju .

Depilacija:
Prednost depilacije voskom je to što dlačicama treba duže vremena pre nego što ponovo izrastu , depiliranjem voskom one rastu nežnije i tanje . Pravilnim postupkom bol je epizodna , a neke žene je uopste ne osete . Posle depilacije nanosimo aloja gel koji ublažava iritiranost i pomaže epitelizaciju kože .
Reciklirani vosak se koristi za ruke i noge , dok za intimne delove tela vosak koristim jednokratno , za lice koristimo poseban jednokratni vosak , koji se otapa u posebnom aparatu .

Solarijum:
Salon lepote Helena ima novi solarijum norveške firme
Alisun Ned Vizija 200 Lampe su odobrene od ministastva zdravlja , a sam solarijum zadovoljava rigorozne standarde kvaliteta europske unije . :
• EMC
• Ključ - oznaka ( TUV )
• CE znak

Izlaganje suncu je naravno , najprirodniji način tamnjenja ali je teško kontrolisati količinu zračenja koju će koža primiti . Količina ultravioletnog zračenja i omer UV - a i UV - b zraka menja se tokom dana , dok je isijavanje UV zraka u solarijumu konstantno .
Sunčanje po programu za Vaš tip kože u određenim vremenskim intervalima preporučenim od strane renomiranog norveškog proizvođača solarijuma omogućuje se sigurno tamnjenje i duže zadržavanje preplanulog tena , gde su faktori rizika svedeni na minimum .

InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.