Kozmetik Studio N

Adresa: Majke Jevrosime 17, Stari Grad,

Telefon: 011/3237-093

Pratite nas na Facebook-u
kozmetik studio N
Majke Jevrosime 17,Beograd
tel:011/3237093
radno vreme:
ponedeljak-subota od 9h-20h,nedeljom ne radimo
Studio N postoji 24 godine i za to vreme usluge su dovedene do najvišeg nivoa. Osoblje koje vam stoji na raspolaganju je stručno i uvek raspoloženo da učini sve za vaš negovan, lep i zdrav izgled. Svoje znanje stalno obnavljaju i dopunjuju na raznim seminarima, sajmovima kozmetike i stručnim tečajevima. Preparati i aparati za kozmetiku i sve ostale usluge su iz reda najkvalitetnijih brendova. Cilj nam je kvalitet, zadovoljstvo i poverenje. Studio N pruža paletu kozetičkih i frizerskih usluga na jednom mestu.

Tretman lica:
Nudi sve moderne antiaging i estetske tretmane lica, hidratacije, lečenje problematične kože. Prava kozmetika za sjaj, zategnutost i zdravu strukturu kože i peglanje bora.
Depilacija:
Ovaj tretman čini higijenu jedne žene. Radimo hladnim i toplim voskom.
Čišćenje ušiju:
Aromaterapija je prirodni proizvod za higijenu uha, koji potiče iz drevne tradicionalne narodne medicine. Toplota koja se stvara sagorevanjem, nežno prodire u ušni kanal pojačavajući eliminaciju nečistoća uz pomoć propolisa vrši zaštitu uha. Tretman je vrlo prijatan, efikasan i bezbolan.
Manikir:
Nega noktiju, šake, lecenje zanoktica uz parafinsko pakovanje ruku, nadogradnja noktiju.
Masaža:
Relaks, sportska,anticelulit sa aroma uljima posebno za svaki tip masaže.
Pedikir:
Estetski i medicinski pedikir. Bezbolno uklanjanje kurjeg oka, uraslog nokta, lečenje suvog ispucalog stopala, kao i mnoge druge probleme.
Solarijum
Akvadetox:
Čistač organizma, dejstvo tretmana aparatom smanjuje toksičko opterećenje tela, aktivira metabolizam i cirkulaciju, poboljšava kvalitet krvi, jer obnavlja ravnotežu i čisti krv, reguliše krvni pritisak i holesterol, smanjuje znojenje i telesne mirise.
Termo stiler:
Aparat za profesionalno tretiranje celulita. Radi na principu toplote. Anticelulit preparat se utrljava u kožu, telo se obmota u providnu foliju i gumene mažetne se stave oko nogu, kukova, stomaka. Tretman traje 50 minuta i efekat se vidi već posle trećeg tretmana.
Frizerske usluge:
Predlažemo idealne frizure za vaš oblik lica. Saveti o stilizovanju i nezi kose. Vršimo usluge farbanja, šišanja, feniranja. Pored toga radimo nadogradnju kose i kikica. Prirodnom i veštačkom kosom - keratinom koristeci potpuno prirodnu kosu, napravićemo od kratke dugu, od retke gustu, od kose losijeg kvaliteta - kvalitetnu, bujnu i sjajnu u dužini koju vi želite. Nadograđena kosa ne oštećuje prirodnu i veoma je laka za održavanje. Osobe koje ne žele da tretiraju kosu hemijskim satiranjem, dovoljno je da se nadogradi 20 pramenova druge nijanse ili ukoliko žele specijalni efekat za određenu svečanu priliku.

Dožite i uverite se zašto postojimo 24 godine i otkrijte tajne lepog, negovanog, očuvanog i zdravog igleda.

facebook stranica Kozmetik Studio N

Dobrodošli!
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.