Kozmetički salon La Beauté

Adresa: Magistratski trg 3/15, TC Zemunikum, Zemun, Beograd

Telefon: 011/3752-709

Sajt: www.labeaute.rs

Pratite nas na Facebook-u
Salon za negu lica i tela La Beaute nalazi se u samom centru Zemuna, Magistratski trg 3/15. Osnovan je sa ciljem da pruža vrhunske usluge u oblasti kozmetike i nege kože. Za žene i muškarce koji zahtevaju kvalitetnu uslugu, profesionalni pristup, vidljive rezultate, prijatnu atmosferu za opuštanje i vrhunsku brigu o svojoj koži kako za vreme tretmana tako i kod produžene, kućne nege.

Salon La Beaute je ovlašćeni salon vrhunske profesionalne francuske kozmetike Mary Cohr. Potraga isključivo za kvalitetom i vrhunskim rezultatima dovela nas je do saradnje sa ovom prestižnom kućom koja ima iza sebe 35 godina iskustva na polju kozmetike i inovacija u ovoj oblasti, i koja broji preko 10 hiljada ovlašćenih Mary Cohr salona širom sveta.

Za tretmane lica koristimo aparat CatioVitalLift koji je patentiran i dizajniran od strane Mary Cohr-a. Ovim aparatom rukuju samo obučeni terapeuti i u mogućnosti smo da prema tipu i potrebama kože prilagodjavamo njegovu funkciju i tretmane koje izvodimo. Koristi se za dubinsko čišćenje kože, hidrataciju i lifting.

Pored nege kože lica i tela salon La Beaute pruža i druge kozmetičke usluge kao što su depilacija, manikir i pedikir, tako da možete dobiti kompletnu negu, osećati se ugodno i biti sigurni da o vama i vašoj lepoti brinu stručni terapeuti.

Mary Cohr kozmetika bazirana je na čistim i isključivo prirodnim sastojcima u skladu sa poslednjim naučnim dostignućima i istraživanjima. Razvijena je tako da bude što je moguće bliža prirodi, bez GMO i bez parabena, čime je koži omogućeno da se hrani iz najboljih, najaktivnijih i najvažnijih biljnih materija. Tretmani se rade isključivo po protokolu koji je propisan od strane Mary Cohr-a, a mogu da ih rade jedino terapeuti koji imaju završenu stručnu obuku i njihov sertifikat. Na taj način je obezbedjena stručna nega kože i garancija kvaliteta bilo da posećujete Mary Cohr salone u Njujorku, Parizu, Moskvi, Londonu, Hongkongu, Madridu ili pak dodjete u La Beaute salon u Zemunu.


kozmeticki salon, kozmeticki saloni, kozmeticki salon beograd, kozmeticki salon zemun, beaute, la beaute zemun, beaute kozmeticki salon, salon za negu lepote, salon lepote, kozmeticki salon zemunikum
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.