Estetik studio Seka

Adresa: Zvečanska 56, Savski Venac, Beograd

Telefon: 011/369-1431, 064/301-1777

Sajt: www.studio-seka.com

Mesečna ponuda: Samo 2.700 din TRI tretmana mezoterapije tela + DVA tretmana u infracrvenoj sauni (tretman traje sat i 15 min) u studiju Estetik

Mezoterapija je danas najzastupljeniji tretman vraćanja mladolikosti i elastičnosti koži lica i tela, kao i ispravljanja svega onoga što je čini nesavršenom - bora, promena, flekica, celulita, masnih naslaga, pa čak i viška kilograma.

Zato smo danas spustili cene za paket od 3 tretmana mezoterapije tela u kombinaciji sa infracrvenom saunom. Izgledajte kako želite bez višemesečnog čekanja na rezultate!

Detalji ponude

- Jedan kupon važi za tri tretmana mezoterapije tela aparatom + 2 tretmana u infracrvenoj sauni
- Tretman ukupno traje 1 sat i 15 minuta, počinje saunom od 45 min i nastavlja se mezoterapijom u trajanju od 30 min.
- Jedna osoba može kupiti najviše 5 kupona za sebe
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu – Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Rok iskoristivosti kupona je do 15.08.2013.
- Radno vreme Estetic studija Seka: Ponedeljak - Petak : 09-21h, Subota: 09-18h
- Neophodno zakazivanje dan-dva unapred na tel: 011/36 91 431 ili 064/ 30 11 777
Ne propustite da se rešite masnih naslaga, celulita i drugih neestetskih promena na koži tela na vreme!

NA KOM PRINCIPU RADI MEZOTERAPIJA APARATOM?

Mezoterapijski tertman je zasnovan na 4 modaliteta od kojih je za razumevanje samog procesa delovanja najznačajnija elektroporacija ili mezoporacija. Pod dejstvom pulsne naizmenične struje stvara se elektromagnetno polje pod čijim uticajem se formiraju privremeni vodeni kanali-mezopore i to upravo u zaštitnom lipidnom sloju između epiderma i derma, koji omogućavaju unos aktivnih sipstanci u dubllje slojeve kože.
Zahvaljujući tome što su uspeli da dokažu fenomen elektroporacije i prisustvo vodenih kanala Peter Agree i Roderick Mac Kinnon su 2003g. dobili prestižnu Nobelovu nagradu iz oblasti hemije.

EFEKTE KOJE MOŽEMO DA OČEKUJEMO OVIM TRETMANOM?

U toku klasičnih tretmana svega 10% aktivne supstance može da dopre do dubljih slojeva kože tako da su svi efekti samim tim ograničeni-manja propustljivost. Slična situacija je i sa primenom krema i preparata koje svakodnevno koristimo u kućnoj nezi. Mezoterapija bez igle omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu poveća sa 10% na 90% na dubini prodiranja od 1 cm kod lica i 65% na dubini od 6 cm u radu sa telom, što nam daje ogromne mogućnosti kod tretmana lica i tela, kako kod starijih, tako i kod mlađih osoba.

Estetik studio "SEKA"

U mirnom i tihom delu Beograda na Dedinju, u Zvečanskoj 56, nalazi se Estetic studio ”SEKA”.
Prijatan ambijent i kompetentno osoblje, pružiće Vam profesionalnu i kvalitetnu uslugu nege tela i lica. Studio “Seka’ smatra se debitantom primene Wellness programa kod nas. Vlasnica salona Seka, diplomirani fizioterapeut i kozmetičar, svoj renome, stekla je dugogodišnjim iskustvom iz oblasti medicine i kozmetike. Nacionalni je trener nemačke kozmetičke kuće Klapp za wellness program.

Sa svojim besprekornim učinkom profesionalno osoblje Studia Seka će Vam pružiti ovu uslugu jer kavitacija zahteva izuzetno znanje anatomije i fiziolgije. Obzirom da spada u medicinske, a ne kozmetičke tretmane za njegovo pravilno izvođenje potrebno je i nemerljivo iskustvo pored znanja. Iz tog razloga je vrlo bitna informacija za Vas drage dame da Vas prepuštamo stručnim rukama naših stalnih saradinka. Tretmane izvode isključivo obučeni viši fizioterpeuti što je samo po sebi garancija kvaliteta usluge kao i samog salona!
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.