Ambulanta za rehabilitaciju Pro Fizio

Adresa: Vojvode Stepe 347b, Voždovac, Beograd

Telefon: 011/2492-190, 064/111-5794

E-mail: branko@profizio.rs

Sajt: profizio.rs

Ambulanta za rehabilitaciju Pro Fizio se nalazi na adresi Vojvode Stepe 347b na Voždovac.

Ambulanta za rehabilitaciju „Pro Fizio“, nastala je iz odeljenja za fizikalnu terapiju koje je punih osam godina poslovalo pod okriljem ordinacije HBO medical centar, i plod je ideje i zajedničkog rada Prim. Dr Miodraga Živkovića (vlasnika HBO med. centra) i Strukovnog fizioterapeuta Branka Vorkapića (vlasnika Pro Fizio ambulante).

Ideje i zajednički rad usmeren je ka pomeranju granica i terapijskih mogućnosti hiperbarične oksigenacije kao terapijske metode i fizikalne terapije sa ciljem da se našim pacijentima omogućio najbolji medicinski i rehabilitacioni tretman.

Postulati personalne medicine, konstantno lično usavršavanje, beleženje i praćenje rezultata te njihovo prikazivanje na stručnim i edukativnim skupovima i stalna težnja ka povećanju terapiskih mogućnosti, postavili su temelj za otvaranje i opravdavaju naziv -

PRO FIZIO Ambulanta za rehabilitaciju.

Profesionalna fizioterapija je naš poziv!

PRO FIZIO je pored već višestruko dokazane terapijske superiornosti kombinovanja HBO i fizikalne terapije, zahvaljujući saradnji sa stručnjacima iz zemlje i inostranstva u svoj terapijski program uvrstio i primenu PRP terapije (Platelet Rich Plasma), i na taj način omogućio pacijentima da na jednom mestu mogu dobiti trenutno najkompletniju terapijsku šemu za rehabilitaciju širokog spektra stanja i oboljenja.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.