Kamenorezac Šarac

Adresa: Dalmatinske Zagore 1k 11273 Batajnica, Beograd

Telefon: 011/8487-956, 063/246-507

E-mail: saracnikola@hotmail.com

Sajt: www.sarac-kamenorezac.com

  S.Z.R. "ŠARAC KAMENOREZAC" je osnovana 1998. godine u Batajnici, pored Beograda. Od kraja devedesetih do sada, uspeli smo da kreiramo prepoznatljivu reputaciju, medu klijentima i medu saradnicima, zasnovanu na izuzetnom poverenju, kao i na posebnom stilu izrade proizvoda od kamena.

  Cetvrta generacija Šaraca nastavlja tradiciju ciji su koreni u malom dalmatinskom mestašcu zvanom Civljane, podno planine Kozjak. Dalmatinski krš je bio bogat izvor sirovine, prirodnog kamena, od kojeg su izradivani tzv. trokrsti. Ova vrsta spomenika je izuzetna zbog mukotrpnog rucnog nacina izrade, ujedno je predstavljala trend u kamenoklesarstvu tog vremena. Sa aspekta tehnologije i proširenja saradnje, sedamdesetih godina dolazi do znacajnijeg pomaka. Pocinje trajna saradnja sa važnim centrima za proizvodnju i distribuciju kamena (Vencac, Jablanica i Prilep). Uspostavljanjem saradnje sa italijanskim partnerima, u ponudi se našao još kvalitetniji izbor materijala. Brend KAMENOREZAC ŠARAC je jacao sa svakim uradenim poslom, dok se tržište vremenom proširilo na prostor cele Hrvatske i delove BiH. Danas smo ponosni na cinjenicu da, od osnivanja do danas, ne postoji znacajniji zastoj u radu naše firme.

  Upravo su kontinuitet i neprekidna težnja ka kvalitetu i usavršavanju pomogli da trajemo kroz generacije.

  - Savremen i originalan dizajn
  - Izrada vrhunskog kvaliteta
  - Naglasak na detaljima


  Predstavljamo vam enterijere i eksterijere od mermera i granita (stepeništa, podne ploce, prozorske klupice, šankovi, radne ploce, pultovi, obloge za kamine). Prepoznatljivi smo po velikom izboru i vrhunskoj izradi spomenika, te realizaciji visoko kvalitetnih enterijera. Nove projekte planiramo prema vašim željama i sredstvima na raspolaganju, uz ostvarenje osnovnog cilja: efikasna realizacija i poštovanje rokova.

  S.Z.R. "ŠARAC KAMENOREZAC" se nalazi u ulici Dalmatinske Zagore 1k 11273 Batajnica.
  InfoRS portal

  Copyright © 2012, InfoRS portal
  Uslovi korišćenja

  Potrebno je da popunite sva polja.