La Locura Bar

Adresa: Makedonska 28, Stari grad, Beograd

Telefon: 063/126-5822, 064/444-731

Rezervacije na telefone:

Nikola - 063/126-5822
Šone - 064/444-731

La Locura Bar se nalazi u Makedonskoj ulici broj 28. Ovo popularno prestoničko mesto atraktivno je kako zbog svojih fantastičnih ponuda, tako i zbog lokacije, jer se nalazi u samom centru grada, u blizini Doma Omladine, Politike, i kafića Firma. Preko puta bara Locura Bar se nalazi garaža, tako da gosti kafića nemaju problem prilikom parkiranja svojih vozila. Locura Bar prostire se na nešto više do 100 metara kvadratnih, a enterijer je vrlo moderno uređen i prilagođen vašem maksimalnom uživanju. Zidovi i šank su kreirani od kamena i cigle, što ostavlja poseban mistični utisak, kome takođe doprinosi veoma interesantna rasveta. Prostor, kao i ekipa ljudi koja posećuje Locura Bar, izgleda urbano, a opet veoma toplo i prijatno. Poseban akcenat stavlja se na komfor i poštovanje gostiju. Akustika prostora je takođe izuzetna.

Locura Bar raspolaže velikim prostranim barom, a poseduje i četiri velika separea, dva visoka sedenja, kao i manje šankove i barske stolove. Loše mesto u lokalu ne postoji, pa ćete uvek biti u samom centru dešavanja. Kapacitet bara Locura Bar je oko 150 ljudi, dok je usluga besprekorna, profesionalna i veoma stručna u svom poslu. Atmosfera u ovom baru je uvek veoma prijateljska.

Cene u baru Locura Bar su veoma pristupačne, odnosno prilagođene su svačijem džepu, pa se ovde možete provoditi bez brige o svom novčaniku. Locura Bar idealan je za odlazak na savršenu šoljicu kafe ili čaja, trač partiju sa prijateljima, ili provod sa dragom osobom uz vrhunsko kuvano vino. Tokom dana Locura Bar predstavlja savršeno mesto za odmor od prestoničkog brzog tempa, dok se u toku večeri pretvara u neizbežno mesto za noćni provod. U baru Locura Bar za sada se možete provoditi sredom, petkom i subotom , a planira se i otvaranje novih dana. Sredom je na muzičkom repertoaru muzika devedesetih, dok je petkom house, a subotom svirka uživo. Ne propustite imperativ dnevnog uživanja i noćnog provoda u samom centru Beograda.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.