Caffe bar Potpis

Adresa: Kraljice Marije 29, Palilula, Beograd

Telefon: 011/3341-596; 063/574-529

Pratite nas na Facebook-u
CAFFE BAR POTPIS

Kafe bar Potpis pronaći ćete na veoma atraktivnoj lokaciji u Beogradu, kod Vukovog spomenika u ulici Kraljice Marije broj 29. Postojimo i radimo do 2006. godine, na istom mestu, pružajući našim sugrađanima mogućnost da se opuste nakon napornog radnog dana uz šoljicu njihove omiljene kafe.

Prijatna atmosfera koja vlada u našem kafe baru na dva nivoa, privlači svakodnevno veliki broj mladih i svih onih koji se tako osećaju, pružajući im ugodne trenutke u društvu njima dragih ljudi. Kombinacija rustičnog stila i modernih elemenata, daje kafe baru "Potpis" unikatan -potpis-.

Svojim šarmom i pozitivnom energijom, ovaj nesvakidašnji kafe bar predstavlja Vaš najbolji izbor kada poželite da prelistate dnevnu štampu uz kafu i uživate u prelepom vremenu u bašti ispred kafea. Takođe za sve Vas koji želite da se osvežite, tokom vrelih letnjih meseci, pripremili smo bogatu ponudu najraznovrsnijih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Petkom Vas u kafe baru "Potpis" očekuju promocije točenih piva. Veliki izbor i veoma pristupačne cene, razlog su više da svratite do nas.

Četvrtak je rezervisan za muziku uživo. Pop i rock svirke za sve generacije, popraviće Vaše raspoloženje i učiniti da se dobro provedete. Vrhunski muzičari sa naših prostora podeliće sa Vama svoje znanje i umeće, i učiniti da vreme za Vas jednostavno prestane da postoji.

Takođe nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja prostora našeg kafe bara za proslave Vama važnih datuma poput rođendana i drugih slavlja.

Radno vreme:
- radnim danima od 08 - 24h
- vikendom od 08 - 01h

Povedite dobro društvo i uživajte u prijatnom okruženju našeg kafe bara.
Kod nas ste uvek dobrodošli.
Očekujemo Vas.

Kafe bar "Potpis" - Beograd.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.