Angels Bar Club Lounge

Adresa: Pariska 1, Stari grad,

Telefon: 066/222-152, 062/222-152

Pratite nas na Facebook-u
Klub bar lounge Angels nalazi se u centru grada, u ulici Pariska broj 1. Novo i i sveže mesto koje će ispunit vaša očekivanja. Ljubitelji vrhunskog provoda, egzotičnih koktela, clubbing-a pruža nezaboravne provode.

Opušteno, urbano mesto koje podseća na moderne Berlinske i Praške klubove. Sa opuštenom atmosferom tokom dana i vrelim provodom tokom noći koja pruža provode za pamćenje. Ne propustite šansu da posetite Klub Angels i doživite nešto novo, nešto nezaboravno, i žurku u pravom smislu te reči!

Klub Angels je u usponu da postane jedan od najlepših i najboljih klubova na otvorenom, zato nemojte propustite ništa. Usluga koja se pruža je na visokom nivou, veliki izbor pića, koktela, shotova...... Najluđe noći u gradu i sve što dolikuje urbanom klubu - sve to i mnogo više ima klub Angels.

Muzički pravci kloji dominiraju u klub baru Angels su house, malo komercijale i najnovijih hitova, r'n'b. Naravno nećemo zaboraviti i veče rock i pop muzike, osamdesete, devedesete i sve ono što mladi vole i u čemu svi apsolutno uživaju. Sredom vas u klubu Angels očekuju razna gostovanja poznatih izvođača kao i mnoga iznenađenja.

Klub Angels za svakog ima po nešto, a daje sve! Molilmo va bemojte više biti u dilemi, jer Angels je i više nego pravo mesto za vas. Kapacitet ovog bar lounge kluba do 300 ljudi, tako da za svoje mesto ne morate da brinete.

Klub Angels nudi veliki izbor mesta, separea, visokih i običnih sedenja, barskih pultova, bara odnosno šanka... Na vama je da samo izaberete i rezervišete, a mesto će vas čekati. Klub Angels radi svakog dana od 18h do jedan sat nakon ponoći, dok će sredom , petkom i subotom raditi do 4h ujutru kad je muzički program.

Klub Angels uglavnom okuplja stariju klijentelu i ponekad je premali za sve goste i poznate ličnosti, zato je obavezno rezervisati svoje mesto na vreme.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.