Japanska metoda iscrtavanja obrva

Adresa: Surčinski put 15b , Beograd

Telefon: 061/249-5932

E-mail: japanskametoda@gmail.com

Sajt: www.japanskametoda.com

Japanska metoda iscrtavanja obrva

Trajno iscrtavanje obrva japanskom metodom je aplikovanje pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlaka različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi mašinica već se dlaciče unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobija potpuno prirodan izgled jer se ne popunjava cela forma obrva, već posebnom tehnikom izvođenja tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smeru rasta.
Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekat nikakve šminke. Dlačice se ucrtavaju između prirodnih dlačica bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je efekat zaista prirodan.

Važno

Tretman se završava prvom korekcijom (osim u slučajevima problematične kože) i tada se posmatra kao konačan.
Boja, gustina i debljina posle prvog tretmana nisu konačni. Boja će biti svetlija za 20% , debljina tanja za 10% a gustina se može povećati isključivo na korekciji.
Toleriše se nestanak iscrtanih dlacica posle prvog tretmana do 20%. Na korekciji se vraćaju nestale dlačice i redukuje boja.

Tretman iscrtavanja obrva traje od sat do sat i po (samo aplikovanje boje traje 15 minuta dok se ostatak vremena troši na određivanje oblika i simetrije).

Pigment traje od 3 do 5 godina ali se ne može garantovati da ce npr. obrve biti lepe posle godinu dana kao i prvog dana . Zato se jednom godišnje savetuje osveženje boje koje traje pet minuta i košta 30% od cene tretmana . Redovnim godišnjim održavanjem produžavate im vek koliko god Vi želite. Postojanost boje i forme zavisi isključivo od Vašeg tipa kože i Vaše nege.

U odnosu na tip kože razlikuje se dubina zasecanja, razlikuju se pigmenti i razlikuje se posttretmansko održavanje. Dva do tri dana posle tretmana se ne preporučuje kupanje (u moru, reci , bazenu), sunčanje, solarijum,sauna, nanošenje pudera ili šminke preko obrva.. Posttretmanska nega uključuje i određene kreme nakon tretmana (koje dobijate od od nas). Njihova upotreba može da traje od dva do sedam dana , od dva do deset puta dnevno, što zavisi od tipa koze. Čak je moguća i noćna nega kod nekih tipova koza. Nakon tretmana nema otoka , ukoliko se pojavi blago crvenilo ono se povlači za 15 minuta. Proces blagog perutanja je neizostavan i počinje 4-og a završava se 7-og dana.

U predelu obrva izbegavati..tretmane lica, abrazivne tretmane, vocne kiseline, mikrodermoabraziju, razne pilinge, laserske tretmane, kreme i pudere(ukoliko ih koristite svakodnevno obavezno ih brišite sa obrva) . Takođe izbegavati direktno izlaganje suncu (koristite pri sunčanju naocare). Osveženje boje se može raditi najviše tri puta godišnje.

Iscrtavanje ovom metodom je bezbolno.
Eventualni nivo bola može da se uporedi sa bolom kod čupanja obrva. Kod nekih tipova kože je dozvoljeno korišćenje lokalnog anestetika, dok je kod nekih zabranjeno.

Prva korekcija se radi posle dve do tri nedelje i ona je gratis. Kod problematične kože boja će trajati dosta kraće nego kod normalne kože i osvežavanje boje će biti potrebno češće od jednom godišnje.

-osobe koje imaju problem sa keloidima
-osobe koje imaju seboreični dermatitis u predelu obrva
-kože koje su pod upalom.
U ovim slučajevima potrebno je prvo sanirati postojeći problem pa tek onda se sme raditi iscrtavanje.

Ne postoji godišnje doba koje nije pogodno za rad tretmana, ali nije loše da izbegne menstrualni ciklus.

Vaše dlačice se ne čupaju niti briju. Uklanjaju se samo one koje su van željenog oblika, ostatak ostaje, a crtanje se vrši između njih.

Higijena je na najvišem nivou! Sve što se koristi u radu je za jednokratnu upotrebu. Ne postoji mogućnost alergije na pigmente.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.