Dr Petrić - Specijalistička internistička ordinacija

Adresa: Vojvode Stepe 133/5, Voždovac,

Telefon: 011/3989-830, 062/553-968, 062/8720-374

E-mail: kontakt@dr-petric.rs

Sajt: www.dr-petric.rs

Pratite nas na Facebook-u
1100 din za kolor dopler krvnih sudova vrata i UZ štitaste žlezde ili kolor dopler nogu ili ruku ili UZ dojki sa pregledom angiologa u specijalističkoj ordinaciji DR PETRIĆ! Popust 84%!

U okviru ove ponude imate 4 opcije:

- kolor dopler krvnih sudova vrata i ultrazvuk štitaste žlezde
- kolor dopler nogu sa pregledom angiologa
- kolor dopler ruku sa pregledom angiologa

Ultrazvuk dojki

Pravovremenim uvidom u stanje krvnih sudova pacijenata, uz pomoć sve savršenijih dijagnostičkih procedura, značajno im se može pomoći da izbegnu nekada i po život opasna vaskularna oboljenja. Kolor dopler je ultrazvučna metoda za ispitivanje strukture i oblika krvnih sudova, kao i kvaliteta cirkulacije. Ona daje realnu sliku ispitivanih sudova, uz mnoštvo podataka o cirkulatornim parametrima najčešće magistralnih (glavnih) arterijskih i venskih krvnih sudova celog tela, što lekarima kliničarima ili vaskularnim hirurzima značajno olakšava terapijski pristup potencijalnom oboljenju. Ovom metodom moguće je, pre svega, vrlo precizno proceniti kvalitet protoka, izraženo u mililitrima u sekundi, i tako definisati zadovoljavajući ili oslabljen protok. Uvid u stanje zidova krvnih sudova otkriće urođene ili stečene promene. Takođe, moguće je otkriti i urodjene promene oblika, komunikacija i projekcija krvnih sudova, urođene slabosti zidova, pa tako dijagnostifikovati aneurizme, angiome, AV malformacije i druga vaskularna oboljenja.

Ordinaciju "Dr Petrić" je osnovala porodica lekara i medicinskih sestra velikog iskustva i znanja, sa idejom da se uspostavi istinski kontakt i briga o pojedincu i njegovoj porodici. U ordinaciji se pružaju usluge pregleda, dijagnostike i lečenja bolesti unutrašnjih organa. Tim stručnjaka svakodnevno brine o zdravlju u oblasti kardiologije, gastroenetrolgije, endokrinologije, pulmologije, reumatologije, nefrologije...Težište rada ordinacije je preventivna medicina ( preventivni, sistematski pregledi), potom ultrazvučna dijagnostika srca, krvnih sudova vrata i periferije, štitaste žlezde, trbuha, male karlice, dojki...), holter pritiska i holter EKG-a. Laboratorijska dijagnostika, određivanje Helicobacter Pylori.Pregledi i lečenje pacijenata se sprovodi u ordinaciji i na terenu. Specifičnost ove ordinacije je prisan kontakt sa pacijentom, stalna briga i komunikacija.


INTERNISTIČKA ORDINACIJA DR PETRIĆ

Povišen pritisak

Povišen pritisak je masovno nezarazno oboljenje. U svim porodicama imamo bar jedno obolelog člana. U početku ne osećamo nikakve tegobe, te se u medicinskim krugovima povišen pritisak naziva i "tihim ubicom". U vremenu prekomerne ishrane, minimalne fizičke aktivnosti i hroničnog stresa, broj obolelih je u stalnom porastu. nedijaganostikovani pritisak ostaje dugo nelečen. nelečen pritisak uzrokuje oštećenje krvnih sudova i sledstveno unutrašnjih organa: očno dno, bubrezi, srce, mozak...

Rana dijagnoza povišenog pritiska i procena korisnosti primenjene terapije može se ustanoviti pregledom interniste i kardiologa i "24-časovnim holterom krvnog pritiska"

Karcinom dojke

Karcinom dojke je vodeći uzrok umiranja od malignih tumora kod žena u Srbiji. Dijagnostika promena na dojkama podrazumeva klinički pregled, ultrazvuk i po potrebi mamografiju. Ultrazvuk dojki je neškodljiva i komforna metoda za pregled dojki. Zbog svoje neškodljivosti, dijagnostičke važnosti i dostupnosti, ultrazvuk dojki može se primenjivati još od najranije mladosti (početka razvoja dojki) do duboke starosti. redovnim periodičnim pregledima dojki, otkrivaju se promene u ranom stadijumu, kada je procenat izlečenja najveći.

Helikobakter Pilori

Helikobakter Pilori je vodeći uzročnik pojave hroničnog gastritisa u svetu. Najčešće se inficiramo u ranom detinjstvu, prljavim rukama i predmetima. Dugo godina ova infekcija ostaje "nema". U pojedinim uslovima (stres, umor, virusne i druge infekcije) dolazi do aktivacije ove bakterije i razvoja bolesti. helikobacter Pulori bakteriju treba otkriti i lečiti jer je dokazana povezanost te infekcije sa pojavom gastritisa, čira na želudcu, čira na dvanaestopalačnom crevu i karcinomom želudca. Infekcija ovom bakterijom najpreciznije se otkriva bipsijom želudca, detekcijom iz stolice i izdisajnim testom. Procena izlečenja od Helikobakter Pilori radi se istim testovima.

Oboljenja štitaste žlezde

Oboljenja štitaste žlezde su u današnje vreme brzog života u stalnom porastu. Najčešće su strukturne promene na žlezdi (čvorići, ciste, hronična upala...) sa ili bez hormonskih promena. Dijagnostika promena u izgledu štitaste žlezde je jedinstvena i jeftina, klinički pregled i ultrazvučni pregled. Hormonske analize podrazumevaju određivanje nivoa hormona u krvi. Ultrazvučni pregled štitaste žlezde omogućava neškodljivu, jednostavnu i komfornu metodu praćenja dinamike oboljevanja štitaste žlezde.

Usluge

- pregled interniste sa EKG u ordinaciji i na terenu (kućna poseta)
- kardiološki pregled
- gastro-enterološki pregled
- endokrinološki pregled
- ultrazvuk srca
- ultrazvuk trbuha
- ultrazvuk mekih tkiva
- (dopler krvnih sudova vrata, dopler krvnih sudova nogu i ruku)
- ultrazvuk štitaste zležde
- ultrazvuk dojke
- ultrazvuk prostate
- 24h holter EKG
- 24h holter pritiska
- detekcija Helikobakter Pilori

Radno vreme
Radnim danima: 08-20h
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.