Brazuka

Adresa: Bulevar Oslobođenja 267, Voždovac, Beograd

Telefon: 011/466-772

Pratite nas na Facebook-uPratite nas na YouTube-u
BRAZUKA

Ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju 12. jun, dan kada će se odigrati prvi meč Svetskog prvenstva u fudbalu 2014.
Domaćin svetskog prvenstva je najfudbalskija zemlja sveta – Brazil. Žreb u gradu Košta de Sauipe raspodelio je 32 najbolje selekcije sveta u osam grupa.

Domaćin prve utakmice Svetskog prvenstva biće Sao Paolo, dok će se finale igrati 13. jula na legendarnoj “Marakani” u Rio De Žaneiru. Tokom turnira igraće se 64 utakmice u 12 gradova. Dok adrenalin raste, za sve ljubitelje fudbala pripremili smo, uz mnogo truda, sjajan projekat – album sa sličicama BRAZUKA!
Otkrijte nove činjenice o vašim favoritima, saznajte kome je sreća bila naklonjena prilikom žreba a kome ne, pročitajte zanimljivosti o reprezentacijama i igračima, i naravno, pokušajte da otkrijete, po opisu, igrača o kome je reč!

Da vidimo da li ste zaista fudbalski znalac kakvim sebe smatrate ili ne! Predstavljamo vam fudbalere na zabavan i neobičan način, a koliko su crteži verodostojni na vama je da procenite. U vašem omiljenom listu “Blic”, 05. marta na poklon dobijate album Brazuka, dok vas 06. marta očekuju sličice. Uživajte u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu na savršeno zabavan način. Svetsko prvenstvo u fudbalu se bliži, budite spremni! Da ne zaboravimo još jedno iznenađenje: ne propustite da čujete pesmu Brazuka, u izvođenju Ice Nigrutina – zabavi nikad kraja!
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.