Hostel Tash Inn

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 61, Zvezdara, Beograd

Telefon: 011/323-0029, 064/111-3094

Sajt: www.tash-inn.com

Beogradski hostel - prenoćište Tash-inn nalazi se u tašmajdanskom parku u centru Beograda, Bulevar kralja Aleksandra 61, Zvezdara.

Hostel Tash-inn otvoren je 31.12.2006. godine i od tada renoviran je 3 puta. Sve promene rađene su na osnovu posebnih potreba i predloga svakog gosta ponaosob. U njemu se nalazi 7 soba i to 2 trokrevetne, 3 četvorokrevetne, jedna petokrevetna i jedna šestokrevetna. Svaku od soba izdajemo kao: jednokrevetnu - 25 evra, dvokrevetnu 35 evra, trokrevetnu 45 evra, četvorokrevetnu 50 evra, petokrevetnu 60 evra i šestokrevetnu 70 evra dnevno. U hostelu se nalaze 4 sobe imaju koje sopstveno kupatilo a 3 sobe imaju kupatilo i wc koje dele međusobno. Sobe su uključene u sistem daljinskog grejanja, imaju kuhinju, pristup internetu. Sve sobe su klimatizovane.

Svaka soba ima sopstveni ulaz sa ključem i iznajmljivanjem bilo koje sobe se dobijaju i ključevi od ulaznih vrata hostela tako da je osećaj gostiju veoma blizak ličnom vlasništvu. Od postojećih soba 2 četvorokrevetne su koncipirane kao dormitory i krevet u njima košta 12,5 evra. Zakup većeg dela ili čitavog hostela zahteva dogovor sa osobljem ili vlasnikom i svakako su predviđeni veliki popusti za te slučajeve. Položaj hostela se ističe velikom blizinom srcu grada ali je zashtićen od buke i gužve samim tim jer se nalazi u najvećem gradskom parku u zgradi koja je zakonom o zaštiti spomenika zaštićena. Retki nezadovoljni gosti umeju se žaliti na slabu čistoću ili sigurnost u sobama. Da bi se osoblje hostela angažovalo oko zakupllene sobe, gosti moraju to i da traže od osoblja jer je intima i mir u našem hostelu svetinja. Hostel je prijemčiv za razne profile posetilaca. Za one sa invalidskim kolicima kao i za one koji su u pratnji kućnih ljubimaca.

Boravkom u našem hostelu za obilazak užeg i šireg centra ne morate uložiti veliki trud, uži centar je dostupan za obilazak peške dok za sve delove grada imate gradski prevoz u svim pravcima. Lako je pronaći hostel jer se nalazi u jednoj od najvećih ulica u gradu - Bulevar kralja Aleksandra 61 i to na raskrsnici sa Beogradskom ulicom kojom se preko trga Slavija vrlo lako izlazi na auto put E75 Niš - Zagreb , dok u drugom pravcu Beogradske ulice izlazi se na Pančevački most tj. jedini most preko Dunava u gradu. Bulavarom kralja Aleksandra krećete se ili prema samom srcu grada ili najdužom pazarnom ulicom prepunom butika, kafana, univerzitetskih centara, biblioteka, nekoliko zelenih pijaca i parkova, na udaljenosti od svega 150m nalazi se sportski centar Tašmajdan sa olimpijskim bazenom.


Najbolji način, bukinga kreveta, sobe ili većeg prostora obavlja se putem maila office@tash-inn.com ili tashinn.hostel@gmail.com ali to mozete uraditi i preko servisa Hostelworld , Hostelbookers, Hostel club čiji link mozete naći na našem site-u pod aplikacijom BOOKING gde se nalazi i uputstvo za uplatu avansa na IBAN broj, kao i moneybookers servis. Doručak nije uključen u cenu ali ga mozete uplatiti preko našeg hostela gde dobijate bon za obrok u pekari koja se nalazi u istoj zgradi gde i hostel i košta svega 1,5 evra .

Verovatno smo propustili još neke povoljnosti i mane da pomenemo ali nemojte se ustručavati, prosto nas upitajte putem maila ili telefonima:
+381 {0}113230029 ili +381 {0}641113094.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.