Hostel 4 sobe

Adresa: Braće Jugovića 21, Stari grad,

Telefon: 011/3222-725

Sajt: www.hostel4sobe.com

Hostel 4 sobe nalazi se u samom centru Beograda. Udaljen je 100 metara od spomenika Knezu Mihajlu i idealna je baza kako za one koji su prvi put u našem belom gradu, tako i za one koji ne mogu da se odupru čarima Beograda i stalno mu se vraćaju.

Hostel je opremljen šestokrevetnom, četvorokrevetnom i dvokrevetnom sobom. Svim gostima su na raspolaganju moderno uredjeno kupatilo i kuhinja, besplatno korišćenje mašne za pranje i sušenje veša, pegle. Svim našim gostima smo omogucili da besplatno koriste Wi -Fii, kablovsku televiziju, kao i posteljinu i peškire.

Naše ljubazno osoblje koje je tu za Vas 24 časa dnevno učniće sve što je u našoj moći da Vam boravak u našem hostelu, a takođe i u Beogradu bude što prijatniji. Osoblje našeg hostela Vam u zavisnosti od vaših interesovanja može preporučiti mesta dobre zabave, gastronomske specijalitete koje morate probati, kao i znamenitosti koje morate posetiti. Takođe mogu Vam iznajmiti rent-a-car i lli organizovati transport do aerodroma ili druge destinacije.

Nudimo specijalne popuste za duži boravak u hostelu, kao i za veće grupe. Svakog gosta očekuje besplatno piće dobrodošlice.
Radno vreme našeg hostela je od 00–24.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.