Habitat hostel

Adresa: Kneza Miloša 4, Stari grad,

Telefon: 011/323-2193 | 061/710-7378

E-mail: info@habitat-hostel.com

Sajt: www.habitat-hostel.com

Pratite nas na Facebook-u
Uživajte u bezbednom, čistom i zabavnom smeštaju u srcu grada. Smešten između Terazija i Slavije u ulici Kneza Miloša 4, na 10 minuta od glavne železničke i autobuske stanice, Habitat hostel je udaljen na minut od svih turističkih atrakcija grada Beograda.

POPUST UZ SUVENIRE. Voleli bismo da postanemo mesto gde se sastaju sve četiri strane sveta. Ukoliko donesete suvenire karakteristične za zemlju odakle dolazite (zastavicu zemlje, tradicionalno piće ili neki drugi suvenir) čeka Vas popust na noćenje od 10%.
POPUST UZ FLAJER. Ukoliko Vam neko preporuči Habitat hostel i donesete naš flajer pri prijavljivanju, dobijate popust na noćenje od 10%.
POPUSTI U RESTORANIMA. Gladni ste i ne znate gde biste otišli? Mi Vam možemo rezervisati sto u restoranima domaće ili svetske kuhinje po pristupačnim cenama. Takođe, u mogućnosti smo da organizujemo obroke za veće grupe.

Usluge

KOLA. Za Vas možemo izvršiti rezervaciju vozila iz ponude rent-a-car agencije po pristupačnim cenama.
BICIKLI. Habitat hostel poseduje tri bicikla koje možete koristiti po ceni od 5 eura na dan.
PREVOZ. Za Vas možemo organizovati taksi prevoz od/do aerodroma.

Sobe

UDOBNOST I ZABAVA. Habitat hostel nudi dve vrste soba: tri šestokrevetne i dve privatne sobe. Ukoliko želite privatnost i tišinu, preporučujemo Vam privatne sobe, a ukoliko dolazite u grupi tu su udobno opremljene šestokrevetne sobe, sa lejzi begovima, noćnim svetlom, stočićima i tabureima. Tu je i dnevna soba za zabavu opremljena udobnim kaučom, TV-om i DVD-ovima, pikadom, sobnim bicklom, dva kompjutera sa besplatnim pristupom internetu i recepcijom gde možete doći do informacija o izlascima, turističkim atrakcijama i prevozu. Kuhinja sa trpezarijom je potpuno opremljena ukoliko želite da spremite hranu, a naše osoblje će uvek biti raspoloženo da Vam skuva kafu ili čaj.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.