Agape Apartmani

Adresa: Mirjevski bulevar 21, Palilula, Beograd

Telefon: 011/2774-446, 061/664-8202

E-mail: kontrarevolucija@gmail.com

Sajt: www.agapeapartmani.in.rs

Pratite nas na Facebook-u
Agape apartmani se nalaze na tri lokacije,u ponudi imamo preko 120 kreveta. Imamo dosta iskustva sa smeštanjem grupa i organizacijom smeštaja za veći broj ljudi raznih generacija i interesovanja. Nasa poslovna politika je jeftin ali udoban i komforan smeštaj.

Trenutno imamo objekte na tri lokacije u Beogradu, tako da možemo izaći u susret vašim potrebama i naći smeštaj po vašoj meri. Kosmopolitiski se odnosimo prema poslu, tako da smo u našem smeštaju ugostili veliki broj gostiju sa svih pet kontinenata. Uz mogućnost jeftinog smeštaja, u nekim objektima nudimo i noćenje sa doručkom.

Možete izabrati smeštaj u beogradskom naselju Karaburma u apartmanima koji se nalaze na samo 4 km udaljenosti od gradskog jezgra, ili smeštaj u nekom od luksuzno opremljenih apartmana na Zvezdari u Rtanjskoj ulici, koji su nešto bliži centru.

Agape može da Vam pruži jeftino prenoćiste, ali isto tako udoban i komforan smeštaj za odmor. Našu uslugu pružamo po sistemu "Bed and Breakfast" (smeštaj i doručak), pa osim prenoćista cena za smeštaj obuhvata i doručak, koji se sprema po dogovoru sa gostom i servira u sobama ili na recepciji.

Udoban i jeftin smeštaj, Karaburma

Na Karaburmi se nalazi 15 apartmana za smeštaj, svi su dvokrevetni, ali komforni, pa se po potrebi u njih može dodati još kreveta, kao i krevetac za bebe. Svaka soba ima mini kuhinju i prostrano kupatilo, a opremljena je i klima uredjajem, kablovskom televizijom i wi-fi internetom, koji gosti mogu besplatno da koriste.

U sklopu smeštaja Agape Apartmana su i dva luksuzna apartmana sa velikom djakuzi kadom.

Apartmani na Karaburmi nalaze se na mestu odakle pet autobuskih linija (16, 23, 25, 25p i 74) vozi do centra i drugih delova grada. U zgradi pored apartmana nalazi se hiper market "Idea", a na oko 200 metara udaljenosti nalaze se pijaca, apoteka, menjačnica, kao i nekoliko prodavnica i restorana brze hrane.

Gosti koji dolaze kolima, uz prenoćiste, imaju obezbedjen i besplatan parking ispred objekta Agape Apartmani.

Jeftin Smeštaj na Zvezdari

Pet prostranih i luksuzno opremljenih apartmana za smeštaj u Rtanjskoj ulici, naselje Zvezdara, takodje se nalaze na lokaciji koja je gradskim prevozom dobro povezana sa centrom grada (trolejbusi 28 i 40, autobusi 77 i 79). Apartmani su opremljeni klima uredjajem, kablovskom televizijom i besplatnim wi-fi internetom.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.