Jadran a.d.

Adresa: Kornatska 2, Palilula, Beograd

Telefon: 011/2781-333

E-mail: office@jadran-bg.rs

Sajt: www.jadran-bg.rs

Pre više od pola veka okupili smo se oko ideje da stvorimo efikasno preduzeće držeći se slogana „Naš kvalitet – zajedničko zadovoljstvo“.

Danas, sa zadovoljstvom konstatujemo da je molersko-farbarski pogon prerastao u kompaniju Jadran AD koja je na tržištu priznata kao jedan od vodećih srpskih poslovnih sistema koji čvrsto drži lidersku poziciju u sektoru :
- molersko-farbarskih i ostalih završnih radova u građevinarstvu,
- sektoru antikorozivne zaštite i protivpožarne zaštite premazima,
- sektoru inženjeringa.


Uspeli smo da se sačuvamo tokom bolnog perioda tranzicije i da, kao retki, iz njega izađemo ojačani tržišno orjentisanom poslovnom politikom. To nam je omogućilo da u sopstveni bilans uknjižimo više od 15.000 realizovanih objekata po Srbiji, Rusiji, Češkoj, Libiji, Kuvajtu, Alžiru, Egiptu i drugim zemljama.

Okupili smo visokostručan i kvalifikovan inženjersko-tehnički kadar, dok se naš menadžmentski tim stalno usavršava i raste zajedno sa novim sve zahtevnijim projektima, vodeći kompaniju u korak sa vremenom. Raspolažemo najsavremenijom opremom i mehanizacijom.
Stručnost ljudi, kapacitet opreme, primena standarda i raspolaganje vrhunskim licencama i sertifikatima, omogućavaju nam da na najvišem nivou završavamo zadate projekte.

Rezultati koje je kompanija ostvarila u proteklih 60 godina – o čemu svedoči i saradnja sa mnogim kompanijama u zemlji i inostranstvu iz oblasti građevinarstva, naftne industrije, brodogradnje, mašinske industrije, energetike itd. – najbolja su preporuka za dobijanje novih poslovnih partnera.

Naš neizmenjeni cilj je da Jadran AD sačuvamo kao dinamičnu i prosperitetnu firmu koja će na domaćem i stranim tržištima biti prepoznatljiva po jasno definisanom kvalitetu usluga i po poslovnoj pouzdanosti.

Gradjevinska firma Jadran a.d. se nalazi na adresi Kornatska 2, Palilula.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.