Galerija Imidž

Adresa: Svetozara Markovića 4, Vračar, Beograd

Telefon: 011/334-7380

E-mail: imidzgalerija@gmail.com

Pratite nas na Facebook-u
Galerija IMIDŽ se nalazi u centru grada, u ulici Svetozara Markovića 4, preko puta Tašmajdanskog parka i restorana Madera. Koncept i sve detalje vezane za izgled enterijera, osmislila je istoričarka umetnosti, nezavisna kustoskinja i galeristkinja Kristina Stefanović Živanović.

Njena prevashodna želja da promoviše rad mladih, često nagrađivanih umetnika, proširena je i na predstavljanje rada kreativaca koji nisu nužno iz umetničke profesije.

IMIDŽ je galerija u pravom smislu te reči, mesto gde se prodaju radovi akademskih umetnika, dizajnera, modnih kreatora, ali i dela ostalih talentovanih kreativaca. U IMIDŽ galeriji se može naći raznovrstan izbor ženskog nakita i aksesoara, predmeta za uređenje enterijera, slika, grafika, kolaža i kombinovanih tehnika manjih formata lampi, stočića i dr. Svaki "komad" bilo da je reč o nakitu, skulpturi ili slici, je unikatan i neponovljiv budući da predstavlja ručni rad. Kreativnost i tehnička virtuoznost su niti koje spajaju izlagače u jedinstven koncept IMIDŽ galerije.

Jedno od tumačenja vidi IMIDŽ kao rezultat međusobnog uticaja iskustava, utisaka, uverenja, osećaja i znanja. Na vama je da to procenite sami.

Radno vreme
pon.-čet. 12-19h
pet.-sub. 12-16h
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.