SZFR NAJ Todorović Gordana

Adresa: Kralja Aleksandra I 34 i/g, Obrenovac, Beograd

Telefon: 063/281-757, 062/616-172, 011/8727-707

SZFR NAJ Todorović Gordana se nalazi u ulici Kralja Aleksandra I 34 i/g u Obrenovcu.

Pored svih vrsta frizerskih usluga radimo i :
-IZLIVANJE NOKTIJU
-PROFESIONALNO ŠMINKANJE
-PEDIKIR
-MANIKIR


INOA
Nova generacija boje za kosu stiže u vaše frizerske salone. Predstavljajući ekskluzivnu tehnološku inovaciju - ODS (Oil Delivery System) - INOA iz L'ORÉAL PROFESSIONNEL-a poziva sve žene da uživaju u potpuno novom iskustvu bojenja kose: optimalan komfor, optimalno poštovanje*, za kosu i neograničena moć boje.


"OD NASTANKA BOJE ZA KOSU,
NIKADA NISMO DOSPELI OVOLIKO DALEKO."


Neverovatno smeo izazov, da se svim ženama ponudi boja za kosu koja pruža optimalan komfor na kojim L'ORÉAL istraživanja rade već niz godina, je najzad ispunjen. Sa INOA, boja za kosu više nikada neće biti ista.

U čemu je tajna? Revolucionarna formula na bazi ulja koja prevazilazi sve standarde na tržištu. Ova nova trajna boja za kosu funkcioniše bez amonijaka što predstavlja osnovu za transformaciju celokupnog iskustva bojenja kose od početka do kraja.


Volimo što...
...možemo da uživamo u novoj dimenziji komfora.

INOA, bez ikakvog mirisa, donosi well-being u frizerske salone. Peckanje nosa ili očiju od isparenja amonijaka je sada deo prošlosti. Osećaj toplote ili iritacija kože glave su takođe redukovani.

Oduševljeni smo...
...poštovanjem prema vlasi!

Sa INOA koja ne sadrži amonijak, kosa ostaje glatka i meka kao i pre bojenja**. Šta više, sama tekstura INOA je izuzetno slična teksturi negujuće kreme.

Zadivljeni smo...
...neverovatnim intezitetom boje.

INOA postiže nivo posvetljivanja kose do tri tona, zahvaljuljući ODS tehnologiji, koja spektalurano optimizuje prodiranje aktivnih sastojaka za bojenje u samo srce vlasi. Paleta boja otvara neograničen izbor, za izuzetno ravnomeran rezultat, obezbeđujući savršeno prikrivanje sede i tačan, realan, željeni rezultat.

Revlon!!!! Lakme!!!!
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.