Frizerski salon Trifunel

Adresa: Kralja Petra 75, Stari Grad,

Telefon: 064/187-04-27, 011/262-49-20, 064/ 973-50-39

Pratite nas na Facebook-u
TRIFUNEL FRIZERSKI SALON

Frizerski salon Trifunel nalazi se u ulici Kralja Petra, broj 75, na teritoriji opštine Stari grad. U prijatnom ambijentu našeg salona, nudimo Vam sve vrste frizerskih usluga, uz upotrebu najkvalitetnijih preparata za oporavak i negu kose.
Frizerski salon Trifunel je jedan od salona sa najdužom porodičnom tradicijom koja prenosi znanje, iskustvo i kvalitet sa kolena na koleno poboljšavajući u tom procesu kvalitet koji je prilagođen vremenu u kome živimo. Salon Trifunel se nalazi na istom mestu i u istoj porodici od formiranja daleke 1935. Godine. I od tih dana je menjao samo generacije iz porodice frizera koji u njemu rade, što nas čini jedinstvenim u Srbiji, a možda i u Evropi.

U našem radu koristimo kvalitetnu italijansku kozmetiku Helen Seward, koja Vam nudi profesionalne preparate za negu i oporavak kose. Visok kvalitet ovih proizvoda zadovoljava očekivanja i potrebe kako profesionalnih frizera, tako i njihovih klijenata. Profesionalizam, inovacija i kreativnost su osnovne vrednosti Helen Seward filozofije.

Frizerski salon Trifunel, na teritoriji opštine Stari grad, pruža Vam sledeće usluge:
• šišanje
• feniranje
• šatiranje
• botoks kose
• mini val
• muško šišanje

Sa željom da Vam ponudimo maštovite i inventivne frizure, nudimo Vam usluge šišanja i feniranja po pristupačnim cenama. Bilo da Vam je potrebna frizura za svaki dan ili neku svečanu priliku, naše stručno i ljubazno osoblje, u dogovoru sa Vama izabraće frizuru, koja će biti u potpunosti u skladu sa Vašim oblikom lica, kvalitetom i dužinom kose.

Ukoliko želite da Vašoj kosi povratite stari sjaj i otklonite oštećenja, predlažemo Vam botoks kose, kao novu i revolucionarnu tehnologiju u borbi protiv znakova zrele kose. Tretman sadrži molekule koji prianjaju na ona mesta gde je prirodni keratin oštećen, a u kombinaciji sa vitaminima i silikonima čine da vlas postane jača, podmlađena i lepša. Botokos kose će Vam omogućiti da Vaša kosa dobije na volumenu, da bude sjajna i prirodnog izgleda, kao i da se lakše oblikuje. U frizerskom salonu Trifunel nudimo Vam ovaj revolucionarni tretman, čija je cena 3.300 dinara.
Pored ulepšavanja dama, frizerski salon Trifunel nudi Vam i usluge muškog šišanja. Svim muškarcima koji vode računa o svom izgledu, nudimo veliki izbor modernih frizura.

Šišanje, feniranje i šatiranje za sve dame
Najpovoljnija cena botoksa kose od 3.300 dinara

Sa ponosom Vas obaveštavamo da ove godine slavimo 80 godina postojanja i uspešnog poslovanja uz zadovoljstvo ulepšavanja velikog broja naših dragih klijenata, sa obećanjem da ćemo se i dalje truditi da unapređujemo kako kvalitet tako i atmosferu koja okružuje našu delatnost.

Proslava će se održati 05.05.2015. godine na adresi našeg salona.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h-19h
Subota od 09h-15h

Sve dodatne informacije o našim uslugama, možete dobiti na telefone:
Tel: 011/ 26 24 920
Mob: 064/ 18 70 427
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.