Kopirnica Black Mouse

Adresa: Takovska 58, Paliula, Beograd

Telefon: 011/2761-454

E-mail: blackmouse@hotmail.rs

Sajt: www.blackmousefotokopirnica.rs

Fotokopirnica Blackmouse Vam nudi uslugu fotokopiranja, štampanja I prodaju kancelarijskog materijala. Nalazimo se u centru grada u Takovskoj 58, pružamo kvalitenu i brzu uslugu na najnovim Canon mašinama koje prate savremeni trend. Da bi naši krajni korisnici bili zadovojni kvalitetom I brzinom usluge imamo mogućnost primanja materijala email blackmouse@hotmail.rs, uz isporuku na željenu adresu. Povoljna štampa sa USB, dvd, cd, memorijskih kartica.

Štampanje
Štampa na najnovim mašinama canon proizvođaca uz vrhuski kvalitet i brzinu izrada štampe. Uz nisku cenu i kvalitet. Radimo vizit karte različitih dimenzija, Flayere A6, A5 formate.

Kopiranje
Fotokopirnica Blackmouse vam služi za brzu i vrhunsku uslugu kopiranja uz veoma niske cene koje samo možete da poželite na trzistu. Naša fotokopirnica je opremljena sa vrhunskim mašinama marke Canon laserske tehnologije sa velikom brzinom kopija. Kopiranje vršimo u različitim dimenzijama listova vrhuskog kvaliteta. Kopiranje vršimo i u boji sve u cilju da ispunimo vaše zahteve i kvalitete izrade.

Koričenje
Koričenje vršimo na vrshuskim mašinama sa izuzetnim kvalitetom i brzinom. Mogu biti tvrdo i spiralno koričenje za vaše maturske radove, diplomske radove, master radove I doktorske radove.

Tvrdo koričenje
Tvrdo koričenje vršimo veoma brzo sa izuzetnim kvalitetom izrade i cene. Diplomski radovi, master studije, doktorski radovi sav vaš material prebacujemo u tvrdo koričenje na vrhuskim mašinama I izuzetnim kvalitetom izrade. Koriščenjem kvalitetnih repromaterijala, u stanju smo da uvek isporučimo proizvode vrhunskog kvaliteta.

Tvrdo koričenje sa zlatnim slovima
Zlatna slova su idealna za koričenje diplomskih radova, master radova, doktorskih radova jer daju samom koričenju potpuno drugačiji izgled.

Tvrdo koričenje diplomskih radova
Diplomski rad treba da bude kruna vašeg uspeha na studijama, mi vam nudimo brzo i kvalitetno koričenje uz vrhuske cene.

Spiralno koričenje
Prvi izbor za dokumenta koja se često koriste. Omogućuje povezivanje do 500 strana lako otvaranje i listanje .

Tvrdi povez
Klasično i večno! Zlatna slova, idealan za koričenje diplomskih, master ili doktorskih radova. Omogućuje povezivanje do 500 strana. Korišćenjem kvalitetnih repromaterijala, u stanju smo da uvek isporučimo proizvode vrhunskog kvaliteta.

Skripte
Štampamo preko usb, slanje na nas e-mail blackmouse@hotmail.rs. Pravimo skripte po vašem izboru uz vrhuski kvalitet I cenu izrade.

Štampa sa računara
Štampa se vrši putem e-mail, usb, cd, dvd, memoriskih kartica, skeniranja sa vrhuskim računarom i softverom.

Fotokopiranje
Naše Canon laserske mašine, izuzetnog kvaliteta izrada uz nisku cenu i brzinu i ljubaznost osoblja koja vam služi za vašu ponudu. Pružamo fotokopiranje u raznim dimenzija papira, crno-belo i color tehnologiji sa punim kvalitetom izrade. Fotokopiranje možete poslati putem e-mail blackmouse@hotmail.rs da ubrzamo uslugu i vama olakšamo kopiranje vašeg materijala.
Fotokopiranje tj umnožavanje se vrši u onolikom broju primeraka koliko to odgovara zahtevu klijenta. Crno-belo, kao i color fotokopiranje. Ovakva vrsta kopiranja osigurava vrhunski kvalitet otiska, a u mnogo slučajeva čak i uverljivije od originala. Pozivamo Vas da nas posetite, i sami se uveirte u ono što je već poznato našim zadovoljnih mušterijama.

Kancelarijski materijal
Nudimo veliki izbor kancelarijskog materijala, od pečata, olovaka, svezaka, lenjira, spajalica, papira u color, fascikli, baterija, cd, dvd, spajalice, heftalica, registratora, digitrona, sredstvo za cišćenje LCD/TFT ekrana, igračke, bojanke, albumi za slike, tempere, pernice, stikera, fiskalni računi, priznanice, nalog za uplatu, nalog za prenos, gumice i još mnogo toga što pružamo u našem asortimanu. Uz garatovani kvalitet i cenu proizvoda.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.