Art digital foto

Adresa: Čumićeva bb, lokal 29, Stari Grad, Beograd

Telefon: 061/60-333-26, 011/3347-977

E-mail: artdigital29@gmail.com

Sajt: fotostudioart.rs

Pratite nas na Facebook-u
Ukoliko ste zaljubljenik u kvalitetnu fotografiju ili ukoliko sa nestrpljenjem iščekujete neki radostan i Vama veoma važan događaj, onda ste na pravom mestu. Krštenje, godišnjica braka, veridba, polazak u školu... sve su to događaji koji čine neki iskorak u našem životu, zbog čega zauzimaju posebno mesto u našem sećanju. Ovekovečite ih. Studio Art Digital Vam stoji na raspolaganju sa kvalitetnom profesionalnom opremom i obučenim veoma motivisanim kadrom.


Usluge

Fotografisanje

Fotografije nas mogu razveseliti ili dirnuti, kao i same uspomene koje čuvamo od zaborava. Neki događaji u našem životu zaslužuju posebnu pažnju. Dan venčanja je jedinstven - ništa pre i ništa posle neće biti nalik njemu. Tako su i uspomene na taj dan jedinstvene. Pomoći ćemo Vam da te trenutke sačuvate, da ih pamtite zauvek. Nenametljivim fotografisanjem, uhvaćenim bitnim trenucima, opravdaćemo Vašu odluku što ste nas izabrali. Pogledajte našu galeriju fotografija, ako Vam se dopada ili imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom. Rado ćemo Vam pružiti sve odgovore i izaći u susret Vašim zahtevima.

Snimanje kamerom

Postoje trenuci koje je neophodno sačuvati kao video zapis: venčanja, krštenja, prvi rođendan, punoletstvo. Njima se vraćamo ušuškani u dugim zimskim noćima, kada želimo da oživimo lepe trenutke i to činimo sami ili u društvu nama dragih osoba. Takođe, oni su i dobar način čuvanja uspomena za neke buduće naraštaje kojih na snimcima ili nema ili su toliko majušni da još uvek ne mogu da objave svoje prisustvo. Nenametljivim pristupom, profesionalnom video opremom i sa posebnom pažnjom, zabeležićemo sve važne trenutke Vašeg slavlja. Opustite se, uživajte i budite deo svečanosti, a brigu o čuvanju uspomena prepustite nama.

Post produkcija

Posle obavljenog snimanja pažljivim izborom video materijala i njegovim usklađivanjem sa muzičkim sadržajem, dobija se konačna slika događaja. Ovde posebnu ulogu igra odabir detalja i naizgled skrivenih situacija koje će upotpuniti i dati posebnu čar, originalnost i lični pečat Vašoj svečanosti. Snimljeni materijal se direktno sa digitalnih čitača prebacuje u računar i tamo se uz pomoć specijalizovanih programa dodatno obrađuje i montira. Od snimljenih fotografija, po Vašim željama i zahtevima, a uz našu stručnost i iskustvo, izabraćemo najlepše i najatraktivnije, digitalno ih obraditi i potom staviti u odabrani foto album.

Studijsko fotografisanje

Sigurno negde u svom albumu imate porodičnu fotografiju Vaših roditelja ili bake i deke napravljenu u fotografskom ateljeu. Te fotografije su obično crno-bele, a likovi na njima su u ozbiljnim i svečanim pozama...Napravite fotografiju u studiju, gde ćete moći, bez ikakve žurbe da se predstavite u najboljem svetlu. Dozvolite fotografu da ovekoveči trenutak koji ćete posle sa zadovoljstvom svrstati u svoju kolekciju uspomena.

Unikatne šolje

Potrudite se da Vaš poklon bude originalan i unikatan! Imamo predlog za Vas: jutarnja kafica će sigurno biti ukusnija ukoliko se aromi doda i kašičica nežnih emocija. Slažete se?... Dovoljno je da nam dostavite motiv koji želite da se nađe na šolji, i u veoma kratkom roku, imaćete jedinstven poklon. Budite originalni.

Pokloni

Kod nas možete naći veliki izbor ramova i foto albuma koji mogu biti prigodan poklon dragoj osobi. Takođe Vas možemo snabdeti neophodnim potrepštinama kao što su filmovi, baterije za foto aparate, memorijske kartice, flash memorija, diskovi i sl.

I još ponešto…

Možemo Vam ponuditi i sledeće usluge:
skeniranje filmova i prebacivanje na neki od digitalnih medija
skeniranje fotografija i prebacivanje na neki od digitalnih medija
retuširanje starih i oštećenih fotografija
izrada fotografija na porcelanu
fotokopiranje


art digital foto, klub dobre fotografije, fotografske radnje, fotografske radnje beograd, fotograf, fotografija, fotografisanje, fotografisanje rodjendana, fotografisanje vencanja, fotografisanje u studiju, studijsko fotografisanje, fotografisanje svadbi, fotografisanje mladenaca, snimanje svadbi, snimanje vencanja, snimanje rodjendana,solje sa slikama, ukrasne solje, pokloni
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.