Elit Fit

Adresa: Bulevar Umetnosti 19, Beograd

Telefon: 011/312-1234, 064/110-5986

E-mail: milicazivanovic@hotmail.com

Sajt: www.elitfit.com

Na "elitnoj" lokaciji, u samom srcu Novog Beograda. u tzv. Wall Street ulici, pored najvećeg i najiepšeg sportskog objekta u Beogradu "Beogradska Arena", nalazi se rekreativni klub "Elit fit".

U ovom luksuznom prostoru vežbanje je namenjeno isključivo damama i to tako da se svaka od njih oseća podjednako bitnom jer dobija svoj specifičan individuaIni program vežbanja.

Naši klijenti sami sebi određuju vreme za rekreaciju tako što zakazuju svoje termine vežbanja u odnosu na svoje slobodno vreme.

U našem klubu se o Vama brinu stručnjaci iz oblasti fizičkog vaspitanja, sporta i rekreacije kao i fizioterapeuti i nutricionista po potrebi.

Dođile i uverite se kako se kvaliletno i lako vežba u prijatnoj atmosferi našeg kluba!

Rekreativni klub "Elit fit" osnovan je u maju 2006. godine u Novom Beogradu. u ulici Bulevar AVNOJ-a 59. Od samog počefka sa radom organizuje se isključivo rekreacija za lepši pol.

Ono što je specifičnost našeg kluba je rod individualnog karaktera sa 1 - 4 žene u jednorn terminu.
Svaki termin se pojedinačno zakazuje u zavisnosti od slobodnog vremena naših klijenata.

Prostor je opremljen kvalitetnim spravama za vežbanje poznate nemačke marke "FINNLO" (nekadašnji HAMMER).

Klub je od samog početka sa radom poslao član Saveza za Rekreaciju i Fitnes Srbije, što govori o odgovornosli i ozbiljnosti

U ovako prijatnom prostoru se stvara i prijatna atmosfera što vežbanje čini manje napornim.

Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja, MIlica Živanović, sa više godina iskustva u mnogim fitnes centrima Beograda, otvorila je "Elit fit" rekreativni klub u Novom Beogradu kod beogradske Arene.

Programi i usluge

Masaže

Našim klijentima nudimo relaksacione i parcijalne masaže koje vrši viši fizioterapeut. Masaže su veoma bitne za uspešan trenažni proces jer je neophodno da se mišići i celo telo uopšte relaksiraju i opuste posle napornog treninga i pripreme za sledeći napor.

Konsultacije o ishrani

Naši treneri Vam mogu pomoći savetima i preporukama o zdravoj i pravilnoj ishrani, i mogu Vam predložiti određene korekcije ukoliko je to neophodno.

Treninzi individualnog karaktera (1-4)

Naš osnovni i najzastupljeniji program je taj po kome se svokom klijentu prilagođava jedinstveni program vežbanja, specifičan za svakoga ponaosob u zavisnosli od godina, zdravstvenog stanja, stanja utreniranosti i potreba klijenata. Prvobilno se vrši osnovno merenje: telesna masa, % masti i vode u organizmu, zatim antropometrijska merenja: obimi nadlaktice, struka, kukova i butina, i onda se pristupa testiranju stonja utreniranosti no osnovu koga se pravi program vežbanja. Ova merenja se ponavljaju no svakih mesec ill dva da bi se utvrdio poslignut učinak trenažnog procesa. U toku jednog termina mogu istovrerneno vežbati najviše 4 žene, svaka po svom programu koji određuje sam trener i on (ona) ih nadgleda i kontroliše tokom čitovog časa.

Nutricionista

Ukoliko naši klijenti žele da im se izradi specifičan program ishrane, upućujemo ih na našeg saradnika doktora, nutricionistu, profesora Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, dr. Marinu Đorđević-Nikić koja im izrađuje taj specifičan program.

Induvidualni treninzi (1 na 1)

Program koji takođe nudimo svim zainteresovanim klijentima je induvidualno veđbanje 1 na 1 gde trener radi samo sa 1 klijentom induvidualno. Takođe se vrše sva neophodna merenja za izradu jedinstvenog programa, kao i kontrolna merenja posle izvesnog merenja.
Potrebno je da popunite sva polja.