Fitness centri

Seance Miha Studio

Braće Srnić 23 T.C. Medaković 3

Balon Mirijevo

Koste Nađa 25, Zvezdara

Fitness studio Proeffect

Blagoja Parovića 117a, Čukarica
Beograd

Treninzi su prilagođeni fizičkim mogućnostima i željama, radi postizanja zajedničkog cilja. Naš koncept rada potpune posvećenosti svakom klijentu ponaosob, čini nas uspešnim i drugačijim. Veliki broj zadovoljnih klijenata daje nam satisfakciju za dalji rad.

Jungle Power Fitness

Surčinski put 15b
Beograd

Jungle power Fitness posluje u sklopu najvećih servisa u svetu sa namerom na istrajnosti i pružanju vrhunske usluge školovanih fitness trenera.

Sportski klub Tref

Stanoja Glavaša 25, Palilula
Beograd

Sportski klub Tref je osnovan sa ciljem da promoviše zdrave stilove života i obezbedjuje prevenciju zdravlja sugrađana.

Streamline Fitness

Đorđa Stanojevića 11a, Novi Beograd
Beograd

Bez obzira u kojoj se formi trenutno nalazite ili kojih ste godina, vežbanje će Vam podići nivo energije, postaknuti osećaj zadovoljstva i omogućiti da se na kraju teškog dana osećate spremni za novo sutra. Kod nas možete vežbati samostalno, imati vođene treninge ili se uključiti u Streamline sistem.

Altiora Fitness

Zrmanjska 12

Fitnes studio Altiora se nalazi na Banovom brdu u ulici Zrmanjska 12. U neposrednoj blizini Sumarskog fakulteta i crkveSv. Djordje. Usled prekomernog i nepravilnog sedenja za racunarom i smanjene fizicke aktivnosti neretko dolazi do smanjenja tonusa misica, deformiteta kicmenog stuba kao i gojaznosti. Zbog toga se fitnes klub Altiora prvenstveno bavi poboljsanju zdravstvenog stanja organizma pa estetskog.

Elit Fit

Bulevar Umetnosti 19
Beograd

U ovom luksuznom prostoru vežbanje je namenjeno isključivo damama i to tako da se svaka od njih oseća podjednako bitnom jer dobija svoj specifičan individuaIni program vežbanja. Naši klijenti sami sebi određuju vreme za rekreaciju tako što zakazuju svoje termine vežbanja u odnosu na svoje slobodno vreme.

Fitness centar Bodyland

Lazarevićeva 4
Beograd

U našem klubu nudimo Vam programe Hatha Joge čuvene Jasmine Puljo, osnivača Joge u Srbiji. Hatha Jogu ljudi često koriste radi mnogih fizičkih i mentalnih dobrobiti (protiv nesanice, astme, bola u ledjima i zglobovima...).

Fitness studio Absolute Fit

Vojvode Stepe 110, Voždovac
Beograd

Da bi ste maksimalno iskoristili ovu jedinstvenu prednost, koju vam omogućava POWER PLATE, o vama u studiju ABSOLUTE FIT brine instruktor fitnessa: Miloš Jovanovic

Teretana AS-Trix Gym

Bulevar Zorana Đinđića 92, Novi Beograd
Beograd

Programi se planiraju od strane trenera, stepen saradnje klijent-trener zavisi od sadržaja za koje se vi budete odlucili.

X-TEAM TRENING CENTAR

Lješka 9, Čukarica

Aerobic team

Blagoja Parovića 19a, Čukarica
Beograd

Aerobik i fitness klub Flex

Vojvode Stepe 194
Beograd

Alchemist

Krunska 17, Vračar
Beograd

Allegra

Vojvode Stepe 335, Voždovac
Beograd

Anđela fitnes centar

Molerova 17, Vračar
Beograd

Arcus Fitnes

Španskih Boraca 30a, Novi Beograd
Beograd

Moj Montessori

Sportski centar Olimp

Pranje tepiha Bilja

Corporate Vip

InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja