Enterijeri Kat Dizajn

Adresa: Paunova 7, Banjica,

Telefon: 060/618 17 00

Pratite nas na Facebook-u
KAT DIZAJN – ENTERIJERI

Firma „Kat Dizajn“ nalazi se na adresi Paunova broj 7, na teritoriji opštine Voždovac, u Beogradu. Postojimo i radimo od 2013. godine, baveći se uređenjem enterijera Vašeg stambenog i poslovnog prostora u skladu sa Vašim željama i potrebama.

Naš stručni tim, iza sebe ima više od jedne decenije uspešnog rada i iskustva u ovom poslu, što ga čini visoko kvalifikovanim za obavljanje pomenutih poslova. Polazeći od Vaših zamisli, a oslanjanujući se na naše iskustvo, u mogućnosti smo da Vam ponudimo funkcionalna rešenja za uređenje Vašeg stana, kuće ili kancelarije, od poda do plafona.

Uređenje enterijera podrazumeva:

- kuhinje (sa šankom ili bez)
- trpezarije
- dnevne sobe
- spavaće sobe
- dečije sobe
- plakare
- kupatila
- kancelarije

Veliki broj uspešno izvedenih radova, po principu „ključ u ruke“, omogućio nam je da stvorimo korektan odnosa sa našim klijentima, čija smo srdačna preporuka kada je u pitanju uređenje enterijera. Vaše kuhinje, trpezarije, dnevne, spavaće sobe i kancelarije, pretvaramo u funkcionalne i komforne prostorije za obavljanje Vaših svakodnevnih aktivnosti.

Visok kvalitet rada, kratki rokovi za završetak istih, maksimalno poštovanje svih dogovora sa Vama i veoma povoljne cene, samo su neki od razloga zašto da odaberete baš nas. Učinićemo sve da enterijer kojim raspolažete zrači svežinom i prijatnošću na svakom koraku.

Radno vreme:
- po pozivu i dogovoru

Kontakt telefon:
060/ 618 17 00


Kompletno uređenje enterijera Vašeg stambenog i poslovnog prostora.
Projektovanje i uređenje kuhinje sa šankom, trpezarije, dnevne sobe, dečije i spavaće sobe.
Učinićemo da enterijer Vaše kancelarije odgovara Vašim potrebama.

Firma „Kat Dizajn“, Voždovac, Beograd.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.