Peng King

Adresa: Beogradska 51, Vračar,

Telefon: 061/249-49-49, 061/204-02-04

E-mail: pengkingbg@gmail.com

Sajt: www.pengking.rs

Pratite nas na Facebook-u

Ovim putem želimo da Vam predstavimo našu jedinstvenu uslugu
„MEAL-delivery“ – dostavu obroka na Vašu adresu


„MEAL-delivery“
SLIKA br.2Pogled na kompletan MENI SLIKA br.3Kineska brza hrana Peng King nalazi se na adresi Beogradska, broj 51 i nudi Vam mogućnost da uživate u kineskim specijalitetima u svakom trenutku. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor jela sa piletinom, teletinom i prasetinom, riblji specijaliteti, kao i brojni dezerti.

Kineska hrana je poslednjih godina postala vrlo popularna, jer je ukusna i raznolika, sa brojnim neobičnim kombinacijama ukusa. Osim toga, kineska kuhinja je vrlo zdrava i bogata sojinim belančevinama. Peng King je idealno mesto za sve ljubitelje kineske hrane, ali i sve one koji žele da se upoznaju sa specijalitetima sa Azijskog kontinenta.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor kineskih specijaliteta sa piletinom, teletinom i prasetinom spremljenih na mnogo načina: sa kikirikijem, indijskim orahom, bademom, šampinjonima, paprikom, brokolijem, feferonama, u soja sosu, kari sosu, slatko-kiselom sosu, sosu od ostriga, sečuan sosu, sa bambusom, u prezli sa čipsom od škampa, sa sedam začina... Takođe, svim ljubiteljima pikatne hrane nudimo vrhunsku kiselo-ljutu supu.

Za sve ljubitelje ribe i morskih plodova, brza hrana Peng King izdvaja brojne specijlitete koji će Vas oduševiti već pri prvom zalogaju: file oslića u raznim vrstama soseva (sečuan, tomato, kari), pohovane lignje u sečuan sosu, račići i dagnje u sečuan sosu. Kako bi upotpunili Vaš omiljeni obrok nudimo Vam veliki izbor priloga: beli pirinač, pirinač sa jajima, pirinač u kari sosu, pirinač sa jajima i povrćem, povrće u soja sosu, salata susam.

Iz naše ponude izdvajamo i pirinčane nudle sa povrćem, piletinom, svinjetinom i teletinom, kao i rolnice sa povrćem. Za sve ljubitelje slatkiša, tu je veliki izbor dezerata: pohovana banana, pohovani ananas, pohovana čokolada, pohovana jabuka i pohovani sladoled. Takođe, nudimo Vam veliki izbor pića: gazirani i negazirani sokovi, voda, kafa, ledeni čaj...

Ukoliko niste u mogućnosti sa dođete do našeg restorana, Peng King nudi Vam mogućnost da u Vašoj omiljenoj hrani uživate u toplini Vašeg doma. Za sve porudžbine preko 500 dinara, dostava hrane na kućnu adresu je besplatna.

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 10:30h-24h
Nedelja od 12h-22:30h

Peng King, Beogradska 51, BeogradPotrebno je da popunite sva polja.