O Nama

Poslovni Adresar Srbije

InfoRS Portal kao lider u oglašavanju u Srbiji nudi detaljnu pretragu firmi koje možete naći na našem sajtu. Pružamo Vam najefikasnije podatke u vidu prezentacije, mail-a, adrese, kontakt telefona, mape i opisa firme.

Sve na jednom mestu, možete saznati koji su aktuelni restorani, kafići, moteli , kao i hoteli u Beogradu, vile i apartmani na Zlatiboru , Vrnjačkoj Banji i drugim turističkim centrima, gde možete i u kojim rekreativnim, spa centrima da se opustite, u kojim salonima lepote da se ulepšate, kao i povoljne cene i nabavke tehnike.

Takođe nudimo razne web i grafičke usluge, kao što su sajtovi sa modernim izgledom, grafika za vizit kartice, izrada logoa i ilustracije za majice.

Ukoliko i Vi želite da budete reklamirani i vidjeni, prijavite se OVDE, nasi agenti će se pobrinuti za to, a za naše web i grafičke usluge, kontaktirajte nas OVDE. Hvala na poseti.

Naš Portal

Misija inforsdesign-a

1
Kvalitetna Usluga

Usluge završene u roku i po dogovoru.

2
PriuŠtivost

Najbolje usluge po pristupačnoj ceni.

3
Zadovoljne MuŠterije

Posao je uspešan kada su mušterije zadovoljne.


O NaŠim Uslugama

Cene naših usluga su fiksne, ali uvek se moŽemo dogovoriti za popust uz reklamni paket na naŠem portalu.

Kao i sve na svetu, vrste sajtova i dizajna se stalno menjaju. Mi držimo korak sa vremenom dajemo sve od sebe ponudimo mušterijama najbolji dizajn po najboljoj ceni.

Između ostalih usluga, nudimo i redizajn vašeg postojećeg sajta ili vašeg logoa, ilustracije za majice i uniforme vaših zaposlenih, ili vizit kartice sa profesionalnim, modernim i kreativnim izgledom da predstavlja vaš mali biznis ili firmu.

Naše usluge možete poručiti preko kontakt forme ili preko telefona.


NajČeŠĆe usluge

Web Dizajn 80%
Vizit Kartice 70%
Illustracije 60%
Internet Reklamiranje 90%
Dizajn Logoa 70%

Poslednji Radovi