Informacije

Naručivanje naših usluga moguće je putem telefona ili naše kontakt forme. Nakon kontakta ugovara se sastanak sa našim dizajnerom i dogovara se sadržaj, rok do završetka i cena usluge.

Pre početka svakog rada, mušterija je dužna da priloži kaparu od 30% cene ukupnog proizvoda, a za izradu sajta pored kapare od 30% cenu ukupnog proizvoda, potrebno je priložiti domen i hosting (ako ima već postojeći), ili 30€ za standardni domen i hosting.

Nakon kompletne izrade prve stranice sajta koja će biti gotova po već ugovorenom roku, ona će biti postavljena na domenu i hostingu koji je rezervisan za taj sajt. Mušterija će biti kontaktirana preko mejla i preko telefona kako bi videla izgled sajta, i po izboru predložila moguće izmene na sajtu. Da bi se nastavilo sa daljim radom na sajtu, mušterija je dužna da obezbedi dodatnih 40% od cene ukupnog proizvoda.

Po završetku sajta, mušterija ima mogućnost da pogleda sajt i predloži neke finalne izmene na sajtu. Nakon što mušterija pogleda sajt i bude zadovoljna sa proizvodom, pre nego što sajt bude trajno prebačen u ruke mušterije zajedno sa sadržajem domena i hostinga, mušterija je dužna da isplati ostalih 30% od ukupne cene proizvoda.

Inforsdesign nije odgovoran ako mušterija se predomisli na polovini ili na kraju izrade dizajna i želi drugačiji izgled sajta, promena sadržaja je moguća ali kompletna promena nije moguća ukoliko mušterija nije spremna da plati kompletno novi sajt sa istim pravilima kao za prvobitni. Novac od prvobitnog sajta neće biti refundiran.

Svi naši dizajni su prilagođeni za tablete i telefone sa IOS i android platformama, sve te usluge su uračunate u cenu sajta kao i dodavanje socialnih mreža i mape. Ovde možete pogledati sadržaj koji dolazi sa različitim vrstama web dizajnova.

Dodavanje sadržaja, facebook likebox-a i izmena logoa, slika, banera, kao i pravljenje i dodavanje sadržaja se naplaćuje po količini i vremenu potrebnom do završetka.

Ilustracije za majice mogu biti u vidu teksta, crteža ili u vidu vektora. Takođe je moguće da postojeći crtež sa papira bude prenesen u ulustraciju za majice

Nakon gotovog dizajna, mušterija dobija sliku gotovog dizajna u jpg formatu, i nakon isplate ostatka dobija dizajn u eps formatu koji je spreman za štampanje.

Razlika u ceni dizajna kartica je u sadržaju, da li su kartice jednostrane ili dvostrane, i vrsta dizajna, od klasičnog do modernog i kreativnog dizajna.

Za informacije o vrsti dizajna kartica kliknite ovde.

Pri izradi logoa mušterija preko kontakt forme ili preko telefona daje informaciju o željenim bojama, stil logoa, ili šta god želi da ukomponuje u izgled logoa.

Moguć je i redizajn logoa koji bi sadržao elemente starog logoa logoa. Primere nekih vrsta logoa možete videti ovde

Ako mušterija ima sav sadržaj uključujuči, logo, slike, i tekst koji ulazi u sajt, onda ne plaća nikakve dodatne troškove u izradi sajta.

U slučaju da nema neke ili sve od odozgo navedenih sadržaja ovo su cene za dodavanje tih sadržaja na vaš sajt tokom izradjne ili nakon izrade ili već postojećeg sajta ovo su cene pravljenja i dodavajna:

-tekst-> do 300 reči=5€
-prerada slika-> do 5 slika=10€
-postavljanje slika-> do 5 slika=5€
-dodavanje stranica-> 1 stranica=15€

Ova pravila su tu radi zaštite mušterije i inforsdesign od zloupotrebe i da bi omogućila što bolju saradnju između nas.

Ako imate neke primedbe ili pitanja u vezi pravila, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam odgovoriti na sva vaša pitanja.

Hvala vam na poverenju i nadamo se budućoj saradnji.

Ako vam se sviđa kako radimo ili imate neke predloge ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vqam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Niste Našli Sve Informacije?

Pitajte i mi ćemo vam odgovoriti.