Dekoracije Art Dekor

Adresa: Višegradska 14, Savski venac, Beograd

Telefon: 011/361-3696, 062/865-51-58, 062/171-0347

E-mail: jecaartdekor@gmail.com

Sajt: www.artdekor.rs

Pratite nas na Facebook-u
O nama

"ArtDekor" je porodična firma sa višegodišnjim iskustvom, počev od 2002 godine.. Firma se bavi kompletnom dekoracijom svečanih sala za proslave, venčanja, rođendane, mature, jubileje i drugo. Iza nas su stotine zadovoljnih klijenata širom Srbije. Možete nas pronaći u Beogradu u ulici Višegradskoj 14. Naše dekoracije obuhvataju: dekoraciju mladenačkog stola, presvlake za stolice ( sa dvadeset nijansi mašni), salvete, satenske trake za stolove, cvetne aranžmane( ikebane, bidermajere, lukove, svećnjake) i preko 200 modela pozivnica za venčanja.
Posebno izdvajamo balone ( balon eksplozije, stubove, lukove, bukete, helijum balone). Takođe radimo i cvetiće za kićenje svatova i narukvice, korpe za cvetiće, dekoracija sveća za crkveno venčanje, peškire za devera, jastuče za burme, dekoracije čaša za šampanjac.

artdekor.inc.rs

Dekoracija restorana

U kojem god restoranu da proslavljate Vaš poseban dan, mi iz Art dekora ćemo se pobrinuti da prostor zasija..

Dekoracija šatora i dvorišta

Slavite svoju svadbu u šatoru, dvorištu, ili deci pravite krštenje, neka Vaš šator dobije neko novo ruho, zahvaljujući specijalistima iz Art Dekora.

Dekoracija balonima - svadbe

Veliki izbor boja i oblika, raznovrsni baloni u elegantnim bojama učiniće prostor lepšim nego što ste ikada mogli da zamislite

Dekoracija balonima - rođendani

Raznovrsni šareni baloni, u obliku dečijih junaka ili klovnova, izazvaće kod dece oduševljenje i to će svakako biti rođendan koji će pamtiti.

Dekoracija automobila

Kada vam stručnjaci iz Art dekora okite automobil, verujte da ćete biti "primećeni" u saobraćaju..

Cvetni aranžmani

Ne razumete se u cveće, ne znate kako da napravite Vaš cvetni aranžman.. Prepustite sve nama i našem stručnom timu.

Bidermajeri

Bidermajer po vašoj želji, i Vašem ukusu, izaberite jedan od modela, i obradujte sestru, kumu ili drugaricu, koja će ga dugo čuvati pošto padne u njene ruke.

Rajska vrata i venci

Uplovite u zajednički život sa partnerom, i neka prva vrata na tom putu budu prelepo ukrašena Rajska vrata iz Art dekora. Takodje imamo i veliki izbor venaca za sve prilike.

Cvetovi za kićenje svatova

Ukoliko želite da imate najlepše svatove, obavezno ih okitete cvetićima iz Art dekor ponude. Više desetina modela, učiniće da Vaši gosti zablistaju.

Razno

Prelepo dizajnirane salvete, čaše za šampanjac, sveće za crkvu i pokloni za goste, oduševiće sve prisutne i izmamiti mnoštvo iskrenih osmeha na lica Vaših zvanica.

Pozivnice za svadbe

Preko dvesta modela i veličina za svačiji ukus, nasmejte Vaše goste duhovitom pozivnicom, ili im naglasite glamur kojim će obilovati Vaša proslava i to sve kroz samo jedan elegantni list papira - Art dekor pozivnicu.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.