Igraonica Play

Adresa: Ivankovačka 6, Palilula,

Telefon: 011/405-9010

E-mail: masha.plazgrounds@gmail.com

Sajt: www.igraonicaplay.rs

Pratite nas na Facebook-u
Mi se nalazimo u blizini Vukovog spomenika, parking zona je 3, srazmerno trajanju rođendana proslave.

Čitav koncept ove vrlo posebne dečije oaze smeha i zabave osmišljavan je na osnovu prevashodno dečijih potreba!

Ideja vodilja bila je i to da se potpuni ugođaj obezbedi roditeljima, našim gostima koji žele posle aktivnog dana da se opuste i ujedno i deci pruže nekoliko sati „PLAY“aktivnosti. Naravno da postoje momenti kada ne možete odložiti obaveze a dete je sa vama, to je najpovoljniji momenat za nas

TADA SA POTPUNIM POVERENJEM DECU MOŽETE OSTAVITI NA ČUVANJE NAMA!

Tih nekoliko sati provešćete toliko zabavno da neće ni primetiti da vas nema. Ako ste se nekad pitali postoji li mesto gde ćete kupiti svoj mir, postoji li mesto dovoljno pedantno i dovoljno zanimljivo za vašu decu? Mesto gde radi veselo i prijatno osoblje koje vrlo pozitivno deluje na vasu decu onda je pravo vreme da posetite nas a ujedno proverite da li je zaista tako!
Prostire se na dva nivoa. Gornji nivo predviđen je za decu uzrasta od 0 do 12 godina. Šta to znači zapravo?

Deca mlađa od 7 godina potpuno bezbedno provode vreme u tapaciranom delu gde se igračke vrte i svelte, gde baloni lete i gde se dosta skače!

Deca preko 7 godina imaju mogućnost male transformacije tzv. baby dela prostora igraonice. Za njih se ugođaj pravi u vidu mini diskoteke, naravno sa svim propratnim efektima kao što su : laseri, disko kugla, dim mašina i balončići od sapunice. Ono što je jako važno a to je da tad na scenu nastupaju naši animatori koji na potpuno inovativan I profesionalan način donose vrlo dinamičnu atmosferu!

DONJI NIVO IGRAONICE PREDVIĐEN JE ZA RODITELJE I PODELJEN JE NA PUŠAČKI I NE PUŠAČKI DEO.
Vrlo veselih boja čini pravo mesto za opuštanje mada smo mislili i na decu koja vole da se igraju u blizini svojih roditelja pa smo samim tim obezbedili nešto što još niste videli kod nas a to je naša plaža s peskom!
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.