Igraonica Laser Tag (8+)

Adresa: Braće Miladinov 10, Beograd | Venizelosova 16, Novi Sad,

Telefon: 060/333-68-03 | 069/333-89-03

Sajt: lasertag-srbija.com

Pratite nas na Facebook-uPratite nas na YouTube-uPratite nas na Twitter-u
Laser Tag arena je prostor od preko 200 m2 ispresecan lavirintima i preprekama. Igra u areni Laser Tag rođendaonice koja se nalazi u centru Beograda je praćena muzikom, maglom i uv osvetljenjem. U laser tag areni su na podu obeležena mesta na kojima se nalaze baze (ukoliko je takva vrsta igre izabrana). Putevi do baze su obeleženi crvenim odnosno zelenim strelicama.

Laser Tag oprema se sastoji od elektronskih komponenti, pištolja, grudnog, leđnog i ramenih delova. U zavisnosti od vrste igre u Laser Tag rođendaonici u Beogradu oprema sija crvenom ili zelenom bojom, gasi se, treperi i sl. To laser tag igračima daje znake o situaciji u toku igre. Pored svetlosnih tu su i zvučni efekti kao i displej na laser tag pištolju koji u svakom trenutku daje informacije igraču o igri.

Kako se ispaljuju laseri iz pištolja

Laser Tag oprema u klubu - rođendaonici u Beogradu funkcioniše tako što morate držati dva bočna tastera da bi pištolj bio aktivan. Na glavnom tasteru za pucanje iz laser tag pištolja se vrši samo pucanje pojedinačno ili rafalno (10 lasera u rafalu). Nakon ispaljenog rafala mora se pustiti glavni taster za pucanje iz laser tag pištolja da bi se ispalio novi rafal. Tokom ispaljivanja lasera u bilo kojoj vrsti laser tag igara u mračnoj areni Laser Tag rođendaonice u Beogradu, se vidi crveni laserski snop što ujedno pokazuje i pravac pucanja. Na video snimku možete videti kako funkcioniše laser tag pištolj.

Kako se ispaljuje granata u areni

Da bi se laser tag granata ispalila potrebno je prethodno punjenje u trajanju od 5 sekundi. Punjenje u Laser Tag klubu - rođendaonici u Beogradu se izvodi tako što se istovremeno pritisne prednji taster na vrhu pištolja i glavni taster za pucanje. Nakon toga počinje odbrojavanje i laser tag automat o tome obaveštava igrača zvučnim zapisom "granate". Nakon 5 sekundi ispaljuje se laser tag granata. To je senzor koji se pušta u širokom luku. U areni Laser Tag rođendaonice u Beogradu u zavisnosti od paketa granatom možete pogoditi više igrača u isto vreme i osvojiti 5 puta više poena.

Kako oprema registruje primljen pogodak

Kada je igrač pogođen u areni futurističkog paintball sportskog kluba - rođendaonice u Beogradu oprema će da zatreperi jednu sekundu, automat na pištolju će da obavesti igrača da je pogođen zvučnim zapisom "you are hit" nakon čega će se kompletna oprema ugasiti na određeni broj sekundi (uglavnom 5). U tom periodu laser tag igrač ne može da puca niti može biti pogođen. Automat će odbrojavati sekunde zvučnim signalima nakon čega će se laser tag oprema opet upaliti i igrač biti ponovo aktivan. Na video snimku možete videti kako izgleda kada je laser tag igrač primio pogodak.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.