Happy Klubić

Adresa: Milana Rakića 95, Zvezdara, Beograd

Telefon: 011/285-0683, 064/1388-807

E-mail: goranpopovic64@gmail.com

Sajt: igraonicahappyklubic.com

Pratite nas na Facebook-uPratite nas na YouTube-u
Igraonica Happy Klubić nalazi se na atraktivnoj lokaciji na Zvezdari u ulici Milana Rakića br.95, u eksluzivnoj kući od preko 200m2.

Poseduje prostrano dvoriste u prijatnom ambijetnu i parking prostor. Prostor je funkcionalan, opremljen na 2 nivoa, klimatizvoan sa video nadzorom i nudi kompletno obezbeđenje dečijeg klubića.

Vaša deca će moći da se zabave uz profi amnimatore koji vode program prilagođen dečijem uzrastu, mađioničara, klovnova i sve to uz osoblje koje brine o bezebednosti Vaše dece.

Kod nas možete organizovati proslavu rođendana za decu od 1-13 godine. Krštenje ili iskoristiti prostor za bilo koju drugu proslavu.

U našem prijatnom ambijentu će Vaši gosti uživati , a Vaša deca imati lepu zabavu uz naše ili Vaše animatore. Naš Profesinalani aniamtorski DJ pišta deci razne zanimljivosti, kako muziče tako I sportske.

Kroz razvoj takmičarskog duha kod dece I kreativne sposobnosti, sve vreme deci drže pažnju. Sa Vama će se družiti diznijeve princeze, Snežana, Zvončica, Trg. Ružica Bela, Pepeljuga I druge. Klovn ili j.bobica.

Sve to obogatićemo lutkarskom predstavom face painting-om I modelingom sa klovnima. Pored našeg animatorskog tima dovodimo klovnovem mađioničare, sve u dogovru sa Vama. Tu smo da osmislimo I organizujemo celokupnu proslavu rodjendana uz ponudu keteringa, kuća sa kojim saradjujemo sa kompletnom dekoracijom prostora

Sve to sa timom ljudi koji to rade maksimalno profesionalno I vode brigu da sve to bude najbolje moguće. Spremni smo da izadjemo u susret za svaku Vašu specijalnu želju I tematski odredjen rodjendan. Termini traju 3 sata I uključuje 3 devojke, zaslužene za posluživanje odraslih i kontrolu dece.

Koristite kompletan pribor za jelo I piće za odrasle standardni I za decu. Nudimo Vam našu uslugu serviranja I dekoracije švedskog stola.

Kuća površine 300m2 se nalazi na Zvezdari. Okruženje je prostrano dvorište sa raskošnim zelenilom, velikom letnjom baštom kapaciteta 70 sedećih mesta.

Sve je to obogaćeno sadržajem za decu I organizavanje animacije ??

Na raspolaganju sui m toboganim ljuljaške, klackalice, kućica, bajsevi I mnoštvo drugih igračaka. Zatvoren proctor je predviđen za 53 odraslih I 30 mesta za decu, podeljen na tri nivoa. Srednji nivo je za odrasle, podeljen u dve celine, pušački I nepušački deo.

Prostor je klimatizovan, poseduje video nadzor. Gornji I donji nivo namenjeni su deci. Na gornjem delu se nalazi diskoteka, prostorija opremljena igračkama za decu manjeg uzrasta I prostorija za posluženje.

U donjem delu se nalazi diskoteka sa Nintendo wii igricama I stoni fudbalom, opremljena zvučnim I svetlosnim efektima.

To je mesto gde naši animatori organizuju karaoke party.


Igraonica Happy Klubić čeka na Vas!
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.