Dečija igraonica Mali Čičak

Adresa: Dragutina Milutinovića 1, Zvezdara,

Telefon: 060/07-93-900

E-mail: jewa11000@hotmail.com

Sajt: malicicak.rs

Pratite nas na Facebook-u
Dečija Igraonica Mali Čičak


Dečija igraonica


Ako želite da mašta vaše dece postane stvarnost, posetite dečiju igraonicu “Mali čičak”!

Naša igraonica se nalazi u Učiteljskom naselju na adresi Dragutina Milutinovića 1, i prostire se na preko 200m2. Sastoji se od kafea za roditelje i igraonice za decu.

Igraonicu čini teren za mini fudbal, bazenčić sa lopticama, lavirint za penjanje, dva tobogana, Sony Playstation, X-BOX, Mini disko i još mnogo toga.

Proslava dečijih rođendana


Organizujemo rođendanske proslave koje odgovaraju svim budžetima. Ako proslavljate rođendan ili poseban događaj u igraonici Mali čičak garantovano je da bude zabava koju će svi pamtiti!

Pogledajte naše rođendanske pakete i rezervišite sledeću proslavu vašeg deteta!

I ne zaboravite da pazite na naše događaje! Bićemo domaćin dečijih atrakcija, radionica i dana igara, živih muzičkih noći, specijalnih večera i drugih uzbudljivih događaja tokom cele godine!

Kreativne radionice

Kreativna radionica “Mali čičak” pomaže kod dece razvoj kreativnog mišljenja kao i razvoj solidarnosti i saradnje među decom.

Naše radionice uspostavljaju samopouzdanje i zajednicu angažovanjem mladih i odraslih u kolaborativnom kreativnom procesu i nudeći alate, strategije i tehnike za niz tema od rešavanja sukoba do pripovijesti. Dečije kreativne radionice su ukorenjene u našoj filozofiji edukacije i za nas su “sve ideje su dobre ideje”.

Radno vreme

Ponedeljak - Nedelja od 9.00-21.00

InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.