Cvećara Rajski cvet

Adresa: Ilije Garašanina bb, Palilula (Pijaca Palilula), Beograd

Telefon: 011/334-7907

Kaže se da se sreća nalazi u sitnicama, malim stvarima koje upotpunjuju život čineći ga prijatnijim i lepšim. To su stvari koje često zaboravljamo i zanemarujemo, ali nesporno je da svakom prija gest pažnje, naklonost i dar. Cveće je dar kojim, osim neizmerne pažnje, darujemo i određenu poruku: crvena ruža ukazuje na duboku ljubav i strast, roze ruža simboliše otmenost i ljubaznost, ljubičica je simbol istinitosti i časnosti.

Cveće se danas koristi gotovo na svakom mestu gde se želi uspostaviti prijatna atmosfera: kako u kući, bašti, tako i u poslovnim i uslužnim objektima. Potrebne su različite veštine prilikom uređivanja cveća kako bi se postiglo da ono izgleda sto lepše i svojim prijatnim prizorom utiče na istu takvu, prijatnu atmosferu. Cvet, kao oličenje prirode predstavlja sastavni deo našeg života. Želja da se razvije jezik bez reči, jezik cveća, oduvek je interesovala i privlačila ljude, pogotovo onda kad je jezik cveća postao način izražavanja ljubavnih osećanja. Prenošenje poruka cvećem uslo je u svakodnevnu praksu i postao običaj zastupljen širom sveta. Gotovo svaki narod ima svoj način za iskazivanje osećanja i misli putem cveća.

Cveće je postalo značajno sredstvo pomoću kojeg su slane raznovrsne poruke. Cvećara Rajski cvet je otvorena 1972 godine. Svih ovih godina trudimo se da kvalitetom, asortimanom i uslugom ispratimo želje naših kupaca. Kod nas možete poručiti cvetne aranžmane za sve prilike i ostvariti razne popuste.

Vršimo i isporuku cveća na teritoriji Beograda.

Posetite nas!
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.