AUTO ŠKOLA PANDA US

Adresa: Čedomilja Mitrovića 6, Zvezdara-Voždovac,

Telefon: 011/346-8306, 064/256-7386, 065/220-5507

E-mail: autoskolapandaus@gmail.com

Sajt: www.autoskolapanda.rs

Pratite nas na Facebook-uPratite nas na Twitter-u
Auto škola Panda us vrši upis kandidata za B kategoriju. Nalazimo se na teritoriji opštine Zvezdara-Voždovac. Specifičnost rada naše auto škole ogleda se u uvažavanju zahteva i potreba naših kandidata. Obuka za polaganje vozačkog ispita u auto školi Panda US izvodi se na kvalitetnim i bezbednim automobilima, uz mogućnost izbora instruktora, automobila i termina obuke, po Vašoj želji. Na raspolaganju su Vam sledeća vozila:
• - Dacija sandero
• - Punto I
• - Punto II
Auto škola Panda US svim kandidatima nudi interaktivnu nastavu koju održava licencirani predavač, uz primenu najsavremenijih nastavnih sredstava i bogat program. Kompletna teorijska nastava odvija se u multimedijalno opremljenim učionicama, što omogućava brže i efikasnije savladavanje gradiva. Takođe, nudimo Vam mogućnost da na našoj internet stranici preuzmete testove u PDF formatu, što će Vam znatno olakšati učenje.
Kako bi što lakše stekli iskustvo neophodno za dobijanje vozačke dozvole, naš tim iskusnih instruktora se nesebično trudi da prenese svoje znanje i pruži Vam svu neophodnu pomoć da uspešno savladate sve izazove gradske vožnje. Takođe, uvek stojimo na raspolaganju kandidatima, u pogledu izbora termina obuke.
Pored redovne obuke, auto škola Panda US pruža i usluge dopunske, tj. kondicione vožnje za one koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i dovoljno znanja i sigurnosti u vožnji. Elementi vožnje koji se vežbaju na ovim časovima potpuno su prilagođeni individualnim potrebama kandidata. Ukoliko želite da unapredite Vaše vozačke sposobnosti i steknete sigurnost, kondiciona vožnja je pravo rešenje za Vas.
Auto škola Panda US želi da uputi posebnu poruku roditeljima svih budućih vozača kako bi se i oni aktivno uključili u proces osposobljavanja svoje dece i pružili im neophodnu pomoć, podršku i koristan savet. Pozivamo Vas da nas posetite i upoznate naše osoblje koje će pružiti svoje stručne sposobnosti da Vaš mladi vozač kvalitetno usvoji sva potrebna znanja i što viši nivo veštine kako bi sutra bio siguran u saobraćaju u svakom pogledu.
Veoma pristupačne cene,plaćanje na rate dok traje obuka u gotovom illi čekovima građana.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08h-16h
Subota od 10h-14h
Želimo Vam da u našoj auto školi, lako i jednostavno postanete dobar vozač.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.