Računovodstvo Altimaks

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10Z/II 22PP, Novi Beograd,

Telefon: 011/212-0460 | 011/313-0494 | 060/0553505

E-mail: office@altimaks.com

Sajt: www.altimaks.com

Naša vizija je da efikasno i efektivno ostvarujemo svoju ulogu u datom sitemu privredjivanja i tako postanemo lider u oblasti pružanja računovodstvenih usluga.

10 GODINA USPEŠNOG RADA SA PREKO 150 USPEŠNIH FIRMI

OZBILJNO RAČUNOVODSTVO ZA OZBILJAN BIZNIS

Orjentisani smo prema malim i srednjim privrednim društvima i preduzetnicima. Cilj nam je da kontinuirano kvalitet usluga podižemo na viši nivoa spektar delovanja širimo. To će nam održati uspeh i ostvariti dugotrajan odnos sa klijentima zasnovan na medjusobnom poverenju i stručnoj saradnji.

Zašto se odlučiti za nas

Savetujemo u svim oblastima računovodstveno finansijskog poslovanja i poreza. Smatramo da ispravno vodjenje računovodstvene evidencije predstavlja ključni aspekt dobrog poslovnog menadzmenta koji će na osnovu istih znatno olakšati donošenje strateških odluka.

Koristimo sve savremene vidove komunikacije sa nasim klijentima , imamo dobru saradnju sa svim poslovnim bankama, a u skladu sa ovlašćenjima i potrebama nasih klijenata. Takodje i sa državnim institucijama. Preuzimamo sve vrste administrativnih poslova tako da omogućavamo vašoj firmi da se nesmetano bavi svojom delatnošću.Što vam znatno olakšava poslovanje i smanjuje troškove.

Na osnovu svih statističkih istraživanja pokazalo se da je prednost eksternog računovodstva u tome što je znatno jeftinije od internog jer su troškovi softvera, hardvera, zakupa, nameštaja, stručne literature, savetovanja, kadrova … nekoliko puta veći od troskova naknade za eksterno računovodstvo. Osim velike prednosti u smanjenju troškova uz nas možete biti sigurni da ce taj segment vašeg poslovanja biti odradjen u skladu sa svim zakonima i propisima jer konstantno ulazemo u edukaciju zaposlenih, koristimo savremenu tehnologiju u poslovanju, stojimo iza svog rada i preuzimamo svu odgovornost.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.